Szczecin,Geant(Gumieńce)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Szczecin,Geant(Gumieńce)

Zauważona promocja Kaisera Weise w puszkach-2.79zł,pils też w tej samej cenie.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Related Topics

Collapse

• heckler
    Telč-Štěpnice, Slavatovská 307, Ruxusní minipivovar Telč
    heckler
    Nie bywałe, że w tak małej miejscowości powstał trzeci browar. Wiem, Telč to bajkowe miasteczko wpisane na listę UNESSCO, ale niestety czasy się zmieniły i turystów mało. W sumie to praktycznie nie ma ich wcale. W lokalach w większości siedzą tubylcy, przez rynek raz na jakiś czas przejdą...
    2025-07-01, 10:28
  • pebejot
    Ekwador, Quito, Ave 12 de Octubre E9-05, Abysmo
    pebejot
    Browar restauracyjny przy jednej z głównych arterii miasta.
    Założony w 2014 roku, legitymuje się hasłem "God's Fluids", co jest dobrym pokrzepieniem dla ducha przed degustacją.
    Lokal składa się z jednej długiej sali, wyposażonej w stoliki czteroosobowe i dwa bary....
    2020-03-26, 19:10
  • heckler
    Káraný, U Vodárny 193, Vinohradský minipivovar Káraný
    heckler
    Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
    2023-07-31, 13:11
  • abelincoln
    Dania, Svendborg, Nyborgvej 4D, Svendborgssund Bryghus
    abelincoln
    Knajpa przy browarze, otwarta w weekendy (czwartek-niedziela 12-20). 12 kranów, ceny około 65-70 koron za 0,4l. dużo miejsca w środku, plus nasłoneczniony taras. Jakieś 1km od stacji i głównego deptaka. Piłem bocka oraz ipę (na zdjęciu) - bardzo smaczne i warte powtórzenia. Jak widać, jest...
    2025-07-15, 19:49
  • pebejot
    Finlandia, Tampere, Verkatehtaankatu 2, Pyynikin Brewhouse
    pebejot
    Browar restauracyjny, ale przede wszystkim bardzo duży pub w angielskim stylu, zlokalizowany w centrum miasta w odległości 1 przystanku tramwajowego (od kilku lat miasto Tampere posiada tramwaje) od dworca kolejowego.
    Browar znajduje się w otoczeniu dawnej zabudowy przemysłowej, zachowanej...
    2025-07-06, 15:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...