Piwowar zgłoś się po zgubę
BIURO RZECZY ZGUBIONYCH I ZNALEZIONYCH
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
CarlBerg napisał(a)
Wysoki kufel "Bosman" do odbioru w "Siódemce" lub podczas najbliższych teleportacji piwno-forumowych.
Wszystko wskazuje na zgubczyńcę Abernackiego (?)Comment
-
CarlBerg napisał(a)
Wysoki kufel "Bosman" do odbioru w "Siódemce" lub podczas najbliższych teleportacji piwno-forumowych.
Wszystko wskazuje na zgubczyńcę Abernackiego (?)
I na pewno go miał w Boszkowie.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"Comment
-
kangurpl napisał(a)
Kufel jest Piwowara, sam mu go wręczyłem 2 lata temu w Jezierzycach.
I na pewno go miał w Boszkowie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ja zostawiłem Świat Czarownic. Mimo, że twierdziłem Ironowi, że to nie moja to jednak moja Po prostu w okładce Tzn Xenny był Świat Czarownic i stąd zamieszanie. Uczciwego znalazcę, po przesłuchaniu proszę o zgłoszenie się na PW w celu odebrania nagrodyTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Comment
-
A ja gdzieś posiałam kufel Brackiego, ale płakać nie będę
Naczelnik zostawił płytę chodnikową, nie wiem, z czego chłopak będzie teraz startował systemComment
-
Marusia napisał(a)
Naczelnik zostawił płytę chodnikową, nie wiem, z czego chłopak będzie teraz startował system
Zasadniczo to niewiele zostawiłem w Boszkowie - jedynie złodziejkę. Sandały mamPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
Marusia napisał(a)
Naczelnik zostawił płytę chodnikową, nie wiem, z czego chłopak będzie teraz startował systemWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"Comment
-
maryhh napisał(a)
ma wszak butelczynę Szwejki, po której zrobi mu się trwały format i system już nie zadziała.........
To będzie pierwsze piwo które wypiję po dłuższej pauzie systemu...
Maryhh, dzięki!Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
-
zythum napisał(a)
Ja zostawiłem Świat Czarownic. Mimo, że twierdziłem Ironowi, że to nie moja to jednak moja Po prostu w okładce Tzn Xenny był Świat Czarownic i stąd zamieszanie. Uczciwego znalazcę, po przesłuchaniu proszę o zgłoszenie się na PW w celu odebrania nagrody
Ja poszukuję osoby, której na ognisku, w stanie już lekkiego zamroczenia, proponowałem zakup i przetrzymanie Królewskiego Portera. (I nie chodzi o Albeertosa)
Dla potwierdzenia dodam, że sprawa jest aktualna, chciałbym tylko wiedzieć dla kogoDick Laurent is dead.Comment
-
slavoy napisał(a)
Świat Czarownic jest u mnie. Wymienię na kufel piwa
Ja poszukuję osoby, której na ognisku, w stanie już lekkiego zamroczenia, proponowałem zakup i przetrzymanie Królewskiego Portera. (I nie chodzi o Albeertosa)
Dla potwierdzenia dodam, że sprawa jest aktualna, chciałbym tylko wiedzieć dla kogoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
Comment