Będę w Gdańsku od czwartku do sobotniego popołudnia więc liczę że czas na piwo się znajdzie
10.08.2013-Gdańsk
Collapse
X
-
No to mieliście pecha wpaść w momencie, gdy skończył się Hey Now. Nie wiem, którego nie było. Na FB napisali, że zamiast niego są 2 Smoki. A za Rycerza jest Naturalne Niefiltrowane. Inna sprawa, to taka, że wymiana pustej beczki mogłaby być niezauważalna dla klienta, zwłaszcza dla takiego, co nie wypyta w czym rzecz
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2013-08-10, 18:20.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Dwa smoki faktycznie były na sam koniec naszej wizyty. teraz cierpię na brak wc w autobusie przez toNo to mieliście pecha wpaść w momencie, gdy skończył się Hey Now. Nie wiem, którego nie było. Na FB napisali, że zamiast niego są 2 Smoki. A za Rycerza jest Naturalne Niefiltrowane. Inna sprawa, to taka, że wymiana pustej beczki mogłaby być niezauważalna dla klienta, zwłaszcza dla takiego, co nie wypyta w czym rzecz
MM961
4:-)Comment
-
A gdzie stacjonujecie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Related Topics
Collapse
-
Browar Lubrow przeprowadził się do Borcza w 2020 roku z centrum Gdańska, start w nowym miejscu nastąpił w marcu.
Dotarłem tu 18.06.2021 po 4 kilometrowym spacerze przez piękne Kaszuby ze stacji PKP Kiełpino Kartuskie. Już z drogi na budynkach w głębi terenu rzucają się w oczy wielkie...-
Channel: Pomorskie
-
-
Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....-
Channel: Szwecja
2025-09-29, 21:43 -
-
Firmowy lokal browaru Toccalmatto z Parmy.
W Parmie mają firmowy sklep a w centrum Turynu jest o ile mi wiadomo jedyny firmowy pub.
Lokal znajduje się w jednej z kamienic przy cichej ulicy niedaleko głównego dworca kolejowego.
W środku bar z potężną baterią kranów i kilkanaście...-
Channel: Włochy
2025-09-24, 09:02 -
-
Browar restauracyjny w północnej części miasta.
Z głównego dworca Porta Nuova dojazd tramwajem linii 9 (9 przystanków).
Browar istnieje od 2007 roku i jest zlokalizowany w odnowionym zespole budynków, wyglądających na dawny obszar przemysłowy.
Wchodzi się przez dziedziniec,...-
Channel: Włochy
2025-09-21, 21:55 -
-
Knajpa przy browarze, otwarta w weekendy (czwartek-niedziela 12-20). 12 kranów, ceny około 65-70 koron za 0,4l. dużo miejsca w środku, plus nasłoneczniony taras. Jakieś 1km od stacji i głównego deptaka. Piłem bocka oraz ipę (na zdjęciu) - bardzo smaczne i warte powtórzenia. Jak widać, jest...
-
Channel: Dania
2025-07-15, 18:49 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment