BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Biržai ~1.05.2004
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Miasto rzeczywiście okazało się być litewską stolicą piwa. Choć z opisów spodziwałem się czegoś innego. Nie udało mi się zlokalizować ani jednego browaru domowego, chyba nie przetrwały, były nieopłacalne.
Są za to trzy małe browary i trochę knajpek, które leją ich piwa....-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Alaus Kelias to kolejne piwo z browaru Rinkuškiai w Birżach. Kelias to droga, ścieżka. Ma to zapewne przywodzić na myśl sielskie, wiejskie, tradycyjne piwo z regionu. A ponieważ Birże (po litewsku Biržai) były przez wieki w posiadaniu Radziwiłłów z Nieświeża możemy odbyć coś na kształt...-
Channel: Litwa
2015-05-11, 20:18 -
-
od jakegoś miesiąca czasu otrzymywałem listy z Ebaya z prośbą o uaktulanienie konta oraz zweryfikowanie moje loginu i passworda, oczywiście nie robiłem tego przez link zamiesczony w mailu. Następne maile głosiy, że jeśli tego nie zrobię moje konto zostanie zlikwidowane. Podesłany link też...-
Channel: Przy piwie
-
-
Bardzo fajny mały bar piwny z 8 kranami, z których również napełniane są butelki PET. W ofercie piwa regionalne (Panevezys, Birzai, Kupiskis) oraz wileńskie. Poza nalewkami lodówki, gdzie można znaleźć lokalne ciekawostki.
Knajpa istnieje już wiele lat, chlubi się wieloletnią współpracą...-
Channel: Litwa
2012-11-30, 23:21 -
-
V Międzynarodowa Gielda Birofiliow klubu „Prie Bokalo“
odbędžie się w dniach 18-19 maja 2012 r.
Gielda odbędzie się w piwnej restauracji “ALAUS KELIAS” pzy Broware”RINKUŠKIAI”adres (Alyvų g. 8, Biržų k., 41180 Biržų r.)
SPONSOR GENERALNY GIELDY:...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2012-04-05, 09:38 -
- Loading...
- Koniec listy.