Spotkałem brygadę dzisiaj przed południem w dobrych humorach na stacji benzynowej w Kudowie. Teraz pewnie już kosztują pilzeńskie wyroby, a mnie nie pozostaje nic innego, jak jeszcze raz życzyć im wszystkim miłych, piwnych dni.
piwny tydzień w zachodnich Czechach - 22-28 sierpnia 2004
Collapse
X
-
Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia" -
Życzę wszystkim wspaniałej zabawy
.Byłem kiedyś w Pradze na Beerfescie, było na prawdę suuuuuuuuuuper.
Piwo w tuplakach i golonka z grilla. Napiszcie koniecznie po powrocie jak było (jak już dojdziecie do siebie)
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘComment
Related Topics
Collapse
-
Miło mi poinformować, że właśnie ukazał się pierwszy tom książki "Browary Ziem Zachodnich i Północnych w latach 1945 - 1951". Właściwie to książka była gotowa na początku grudnia ubiegłego roku (nawet dostępna w formie e-booka), jednak z powodu ograniczonej mocy drukarni... -
Domowy browar w gospodarstwie z agroturystyką na przedmieściach Villach w pięknej górskiej scenerii wioski Maria Gail.
Odległość 3,5 km od centrum Villach można pokonać nieregularnie kursującym autobusem, ale najlepiej zrobić sobie spacer wzdłuż Drawy.
Browar działa...-
Channel: Austria
2025-08-27, 11:11 -
-
Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)... -
Otwarty w 2017 r. na zachodnich krańcach Ostravy drugi Kurnik przyciągnął nas ze względu swoją ofertę piw lanych no i mielimy niedaleko miejscówkę noclegową na Porubie podczas Lopni Beczku. Knajpka na blokowisku w pawilonie obok dwu innych knajp. Ta była prawie pełna w sobotni wieczór....-
Channel: Czechy
2025-10-26, 23:21 -
-
Obecnie browar mieści się pod adresem : Bezručova 613/30 w pięknie odrestaurowanym budynku dawnego młyna : 6 sierpnia 2025, po obejrzeniu Diabelskich Głów i innych ciekawych form skalnych w miejscowości Želízy-Liběchov wizyta w Melniku była niejako obowiązkiem - jak się okazalo bardzo...3 Photos-
Channel: Czechy
2025-08-18, 16:10 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment