Wrocław, piątek / sobota

Collapse

X
- 

- 

Zameldowałam Cioci Tabletce o spotkaniu w markecie, zapewne się z Jądrkiem pojawią też

Comment
 - 

Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2007-11-15, 23:14.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
 - 

Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2007-11-16, 10:50.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
 - 

Jerzy, upewnij się, czy Bernardów starczy, bo się spora ekipa na sobotę szykuje
Zaraz dzwonię robić rezerwę w Lamusie na dzisiaj.Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2007-11-16, 10:59.Comment
 - 

Comment
 - 

To prawie jak ze mną

Ja ostatnio częściej piję w okolicach stolycy 
 ale mam nadzieję, że po tym weekendzie w końcu będę mogła napić się z Wami Drogie Koleżanki i Koledzy 

.
Comment
 - 

Ja się tym razem pogubiłam, myślałam, że decydując się na powyższe-znaczy na piątek albo sobotę u Pepika, decydujemy jednocześnie że:
1. albo spotykamy się w piątek albo w sobotę
2.albo u Pepika albo w Lamusie.
Poparłam w dobrej wierze wyjście w sobotę i w ten sposób ominie mnie dziś pszeniczka, którą zdecydowanie bym wolała

Comment

Related Topics

Collapse

- 

Brouwerij Noordt znajduje się w dzielnicy Rotterdam-Noord, nad rzeką Rotte, w budynku dawnej remizy strażackiej. Okolica ma industrialny charakter z historią, a dziś przyciąga nowymi inicjatywami gastronomicznymi i kulturalnymi. Z Reijngoud jest jakiś kilometr, można przejść się deptakiem bez balustrad...- 
							Channel: Holandia

2025-09-18, 12:41 - 

- 

Reijngoud znajduje się w północnej części Rotterdamu (Rotterdam Noord), w starym obszarze Hofbogen — pod dawną trasą kolejową umiejscowiony we wnękach estakady podobnie jak lokale na Bogusławskiego we Wrocławiu, tyle że tu elewacja jest otynkowana a wnęki są ze sobą połączone wewnętrznie....- 
							Channel: Holandia

- 

- 

Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Otwarty w 2017 r. na zachodnich krańcach Ostravy drugi Kurnik przyciągnął nas ze względu swoją ofertę piw lanych no i mielimy niedaleko miejscówkę noclegową na Porubie podczas Lopni Beczku. Knajpka na blokowisku w pawilonie obok dwu innych knajp. Ta była prawie pełna w sobotni wieczór....- 

2025-10-26, 23:21 - 

- 

BEER BOX znajduje się w dzielnicy Vítkovice, dokładniej na pozostałościach trupa huty i kopalni dalej górujących nad miastem - terenie obecnie zrewitalizowanym i przyciągającym mieszkańców jak i turystów. Zlokalizowany na tyłach budynku Futureum - na przeciwko Národní zemědělské muzeum...- 

2025-10-23, 23:15 - 

- Loading...
 - Koniec listy.

Comment