Też bym wolała Armine, a jeszcze bardziej Instytut, ale to chyba nie wchodzi w rachubę?

Wrocław, piątek / sobota

Collapse

X
- 

Ja kole 21:30 ląduję we Wrocławiu. Chętnie bym łyknął jakieś piwko, wiec u mnie Instytut odpadajet.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaTeż bym wolała Armine, a jeszcze bardziej Instytut, ale to chyba nie wchodzi w rachubę?Dick Laurent is dead.Comment
- 

E tam, słabo. Wiesz, jak jest - przyjdą dziś wszyscy, którzy nie wpisali, że nie przyjdąPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaAle przecież ja nie napisałam, że tylko Instytut. Poza tym coś słabo z chętnymi. Może jutro się coś wyjaśni.  Comment
- 

To przestań mieszać i zacznij pić samo piwoPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ChrisMam wstręt do piwa i coli   Comment
- 

Ja też bym miała jakbym piła piwo razem z colą...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chrisa ja nie przyjde:P Mam wstręt do piwa i coli   Comment
- 

Jutro Slavoy zaraz po piwkowaniu wsiada w pociąg, zatem optujemy za spotkaniem w Lamusie  Comment
- 

To ja pomarudzę - a nie możnaby zacząć od Bartka? Czesio śpiewa w środku, w Czesiu... Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
- 

Jak dla mnie ok - Armine, Bartuś x 2, a potem Lamusowanie.Comment
- 

No to jesteśmy umówieni Ja wyjątkowo będę dopiero po 20:00, więc nie będę marudzić, że siedziałam sama, nie będę do Was dzwonić, ani wysyłać smętnych, ponaglających smsów Ja wyjątkowo będę dopiero po 20:00, więc nie będę marudzić, że siedziałam sama, nie będę do Was dzwonić, ani wysyłać smętnych, ponaglających smsów   Czesio śpiewa w środku, w Czesiu... Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
- 

No to pewnie akurat będziemy się do Lamusa zbieraćPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNo to jesteśmy umówieni Ja wyjątkowo będę dopiero po 20:00 Ja wyjątkowo będę dopiero po 20:00  Comment
Related Topics

Collapse

- 

Brouwerij Noordt znajduje się w dzielnicy Rotterdam-Noord, nad rzeką Rotte, w budynku dawnej remizy strażackiej. Okolica ma industrialny charakter z historią, a dziś przyciąga nowymi inicjatywami gastronomicznymi i kulturalnymi. Z Reijngoud jest jakiś kilometr, można przejść się deptakiem bez balustrad... Brouwerij Noordt znajduje się w dzielnicy Rotterdam-Noord, nad rzeką Rotte, w budynku dawnej remizy strażackiej. Okolica ma industrialny charakter z historią, a dziś przyciąga nowymi inicjatywami gastronomicznymi i kulturalnymi. Z Reijngoud jest jakiś kilometr, można przejść się deptakiem bez balustrad...- 
							Channel: Holandia
 2025-09-18, 12:41
- 

- 

Reijngoud znajduje się w północnej części Rotterdamu (Rotterdam Noord), w starym obszarze Hofbogen — pod dawną trasą kolejową umiejscowiony we wnękach estakady podobnie jak lokale na Bogusławskiego we Wrocławiu, tyle że tu elewacja jest otynkowana a wnęki są ze sobą połączone wewnętrznie.... Reijngoud znajduje się w północnej części Rotterdamu (Rotterdam Noord), w starym obszarze Hofbogen — pod dawną trasą kolejową umiejscowiony we wnękach estakady podobnie jak lokale na Bogusławskiego we Wrocławiu, tyle że tu elewacja jest otynkowana a wnęki są ze sobą połączone wewnętrznie....- 
							Channel: Holandia

- 

- 

Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast... Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Otwarty w 2017 r. na zachodnich krańcach Ostravy drugi Kurnik przyciągnął nas ze względu swoją ofertę piw lanych no i mielimy niedaleko miejscówkę noclegową na Porubie podczas Lopni Beczku. Knajpka na blokowisku w pawilonie obok dwu innych knajp. Ta była prawie pełna w sobotni wieczór.... Otwarty w 2017 r. na zachodnich krańcach Ostravy drugi Kurnik przyciągnął nas ze względu swoją ofertę piw lanych no i mielimy niedaleko miejscówkę noclegową na Porubie podczas Lopni Beczku. Knajpka na blokowisku w pawilonie obok dwu innych knajp. Ta była prawie pełna w sobotni wieczór....- 
 2025-10-26, 23:21
- 

- 

BEER BOX znajduje się w dzielnicy Vítkovice, dokładniej na pozostałościach trupa huty i kopalni dalej górujących nad miastem - terenie obecnie zrewitalizowanym i przyciągającym mieszkańców jak i turystów. Zlokalizowany na tyłach budynku Futureum - na przeciwko Národní zemědělské muzeum... BEER BOX znajduje się w dzielnicy Vítkovice, dokładniej na pozostałościach trupa huty i kopalni dalej górujących nad miastem - terenie obecnie zrewitalizowanym i przyciągającym mieszkańców jak i turystów. Zlokalizowany na tyłach budynku Futureum - na przeciwko Národní zemědělské muzeum...- 
 2025-10-23, 23:15
- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment