no właśnie moje poznańskie plany nie są jeszcze sprecyzowane... na razie staram się zorganizować towarzysko nadchodzący weekend, aczkolwiek może jubilat nie chce włóczyć się po cmentarzach... poza tym ja naprawdę mam dużo czasu, więc nie widzę problemu, coby zorganizować KILKA spotkań w ten weekend
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
W takim razie moze w piątkowy wieczór wybierzemy się posłuchać muzyki irlandzkiej (gra nasz znajomy). Co prawda na miejscu leją bygoskie królewskie ale myśle, że jakoś to przeżyjemy .
A co do Poznania to nie ukrywam, że jeżeli byś tam jachała to miałbym pewną prośbę
sloniatko napisał(a) Oczywiście wszyscy trzymamy kciuki za Legię
Te, Słoń - masz w trąbę!
Jeśli nie będzie padać - uważam pomysł z cmentarzami za ciekawy, jubilat zbyt nie krzyczy, łazić będzie. Piwko potem - pomysł doskonały, tym bardziej, że wieczór dla nas odpada - albo koncert Radosława, albo zacieranie w domu. Inne możliwości są poprostu niemożliwe .
Koncerta nie budzjet. (przełożony)
Ja chętnie też się przyłączę, jeno prosiłbym kogoś o jakieś symsa co ustaliliście gdyż przez najbliższe kilka dni nie będzie mnie na forum.
Ostatnia zmiana dokonana przez dkrasnodebski; 2004-11-03, 11:42.
Skusiła nas oferta różnych kraftów na kranach. W przeciwieństwie do Frýdek-Místek, Jiřího Trnky 82, Pivovárek Morava który leży w części Mistek, Pivní Zkušebna jest we Frýdku. Przeszliśmy sobie spacerkiem stamtąd. Do dworca jakieś 2km.
Kontynuacja zapoczątkowanej w 2023 r. tradycji odwiedzania grobów zmarłych członków Bractwa Piwnego. W tym roku odwiedzamy groby zmarłych członków.:
- Marek Suliga, godz. 11.15, cmentarz "Mania" w Łodzi;
- Zbigniew Olobry, godz. 12.30, cmentarz "Doły" w Łodzi.
Browar Němý Medvěd został przez nas odwiedzony w sierpniu br (dokładnie 09.08 – więc dosłownie kilka dni po Jacku).
Położony jest on na rynku głównym Starego Miasta, zaraz obok zamku Mělník. Lokalizacja jest super, ponieważ znajdujemy się na wzgórzu nad Łabą, w pobliżu znajduje...
Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
Reijngoud znajduje się w północnej części Rotterdamu (Rotterdam Noord), w starym obszarze Hofbogen — pod dawną trasą kolejową umiejscowiony we wnękach estakady podobnie jak lokale na Bogusławskiego we Wrocławiu, tyle że tu elewacja jest otynkowana a wnęki są ze sobą połączone wewnętrznie....
Comment