Frýdek-Místek, Heydukova 85, Pivní Zkušebna - Craft Beer Pub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• abelincoln
    Urugwaj, Montevideo, Cerveceria MBC, Solano García 2576
    abelincoln
    Miejscówka jak to miejscówka piwna sygnowana przez MBC. Do wyboru naście kranów oraz żarcie. Zakup nowoczesny, bowiem w automacie i dopiero potem, z rachunkiem, podchodzi się do baru (jest jedna kasa analogowa gdzie można płacić gotówką). Miejsce blisko mojego hotelu, piwo dobre - cóż więcej...
    2025-01-01, 21:02
  • ART
    2025.01.25 - Czechy, Liberec, Liberecky IPA Festivalek No 11
    ART
    W sobotę, 25 stycznia od godz. 11:00 liberecki Azyl Pivni Bar zaprasza na 11. IPA Festivalek.

Byłem na dwóch edycjach i ze dwa razy bez okazji - zawsze było klimatycznie i piwnie smacznie.

Zapowiadają serwowanie ponad 130 różnej maści IP na trzech piętrach lokalu....
    Start
    2025-01-25
    Koniec
    2025-01-25
    Adres
    Liberec, Široká 302, Azyl Pivni Bar
    2024-10-31, 20:30
  • ART
    Schiedam, Lange Achterweg 18, Tapperij het Weeshuis
    ART
    Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
    2025-09-20, 10:16
  • ART
    Rotterdam, Vijverhofstraat 10, Brewpub Reijngoud
    ART
    Reijngoud znajduje się w północnej części Rotterdamu (Rotterdam Noord), w starym obszarze Hofbogen — pod dawną trasą kolejową umiejscowiony we wnękach estakady podobnie jak lokale na Bogusławskiego we Wrocławiu, tyle że tu elewacja jest otynkowana a wnęki są ze sobą połączone wewnętrznie....
    2025-09-18, 11:55
  • Prusak
    Nortada [Fábrica De Cervejas Portuense], Nortada IPA
    Prusak
    Wyśledziłem dwa wpisy dotyczące tego browaru restauracyjnego w Porto, pod oficjalną nazwą nieco dłuższą, której chyba przestali używać. Na miejscu znany jest po prostu jako Nortada, takoż jest na ich stronie. Miejscówka zostanie przedstawiona w oddzielnym wątku.
    IPA o zawartości...
    2025-08-30, 17:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...