Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka

Co do piwa hm,jakie są propozycje?Co kombinujemy?
 .
 . .
 .   
  przy Amberku i Gościszewie. Może być?
  przy Amberku i Gościszewie. Może być? przy Amberku i Gościszewie. Może być?
  przy Amberku i Gościszewie. Może być? Amberka  zakupimy w butelkach tak?
  Amberka  zakupimy w butelkach tak?

poprzez telefonię komórkową Koleżankę i udało się
 poprzez telefonię komórkową Koleżankę i udało się   Pojechaliśmy dziś do Locknitz i zakupiłem między innymi trochę piwka,którego pewną część oddam w łapki Trójmiejskiej  sekcji . Jak ja lubię tam jeździć i te euro tylko po 3.98 zł
 Pojechaliśmy dziś do Locknitz i zakupiłem między innymi trochę piwka,którego pewną część oddam w łapki Trójmiejskiej  sekcji . Jak ja lubię tam jeździć i te euro tylko po 3.98 zł   

.15:11 powiadasz ,to tylko planowy przyjazd.Dodaj ze dwadzieścia minut

) trzeba było posamotnościować.Postanowiłem po chwili namysłu jednak się uwalić spać.Trzeba powbijać piwka póki się pamięta
 ) trzeba było posamotnościować.Postanowiłem po chwili namysłu jednak się uwalić spać.Trzeba powbijać piwka póki się pamięta   

. Z Anią  Marcina zrobiliśmy piwny patrol, Marcin odsypiał po nocce. Zaowocowało to piwkiem z Krajana i Ambera.Po pewnym czasie nastąpiła wycieczka po Gdyni między innymi nad morze(dostałem zlecenie na zebranie muszelek)
. Z Anią  Marcina zrobiliśmy piwny patrol, Marcin odsypiał po nocce. Zaowocowało to piwkiem z Krajana i Ambera.Po pewnym czasie nastąpiła wycieczka po Gdyni między innymi nad morze(dostałem zlecenie na zebranie muszelek)  Pospacerowaliśmy sobie nad jak to mówi kolega Abernacka Zatoką
 Pospacerowaliśmy sobie nad jak to mówi kolega Abernacka Zatoką   ,by przed powrotem "kontrolnie" zaliczyć
 ,by przed powrotem "kontrolnie" zaliczyć  Pilsa z Gościszewa.
 Pilsa z Gościszewa. Ach jakie to miłe uczucie
 Ach jakie to miłe uczucie   
  Podziękowania dla Czujnika za jego wspaniałe piwko i bardzo miłe spotkanie z całą Rodzinką .Mam nadzieję do rychłego zobaczenia(Kto słyszał ten wie
 Podziękowania dla Czujnika za jego wspaniałe piwko i bardzo miłe spotkanie z całą Rodzinką .Mam nadzieję do rychłego zobaczenia(Kto słyszał ten wie   

a to dzięki znakomitym gościom (dzięki wielkie za odwiedziny) i przy wyśmienitych piwach (m.in. Miodowym z Ciechna, Rycerzem oraz Żywym).  Dzisiaj wybieramy się na nieflitrowanego Red'a z Ambera.
 a to dzięki znakomitym gościom (dzięki wielkie za odwiedziny) i przy wyśmienitych piwach (m.in. Miodowym z Ciechna, Rycerzem oraz Żywym).  Dzisiaj wybieramy się na nieflitrowanego Red'a z Ambera. .
 .

)Mieli się pojawić Piotrrat i Wzmacniacz. Bar miał być czynny od 15 :00,ale okazało się ,że będzie dopiero od 17:00 i zrezygnowaliśmy. Nastąpił powrót do Gdyni.Kontrolnie znakomity lany Rycerz  w klimatycznej knajpce przy ul.Morskiej(tak Marcin?) w barwach Arki .Zasiadał tam tzw."Kwiat Młodzieży" ; nie wszyscy byli w stanie siedzieć
 )Mieli się pojawić Piotrrat i Wzmacniacz. Bar miał być czynny od 15 :00,ale okazało się ,że będzie dopiero od 17:00 i zrezygnowaliśmy. Nastąpił powrót do Gdyni.Kontrolnie znakomity lany Rycerz  w klimatycznej knajpce przy ul.Morskiej(tak Marcin?) w barwach Arki .Zasiadał tam tzw."Kwiat Młodzieży" ; nie wszyscy byli w stanie siedzieć   .Piwko tam to Specjal
.Piwko tam to Specjal   w dwóch wersjach ,tak było zastępczo napisane na nalewakach(oryginalnie Goch).
 w dwóch wersjach ,tak było zastępczo napisane na nalewakach(oryginalnie Goch). 

Comment