Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Co do piwa hm,jakie są propozycje?Co kombinujemy?
.
.
przy Amberku i Gościszewie. Może być?
przy Amberku i Gościszewie. Może być?
Amberka zakupimy w butelkach tak?
poprzez telefonię komórkową Koleżankę i udało się
Pojechaliśmy dziś do Locknitz i zakupiłem między innymi trochę piwka,którego pewną część oddam w łapki Trójmiejskiej sekcji . Jak ja lubię tam jeździć i te euro tylko po 3.98 zł

.15:11 powiadasz ,to tylko planowy przyjazd.Dodaj ze dwadzieścia minut
.15:11 powiadasz ,to tylko planowy przyjazd.Dodaj ze dwadzieścia minut 
) trzeba było posamotnościować.Postanowiłem po chwili namysłu jednak się uwalić spać.Trzeba powbijać piwka póki się pamięta
) trzeba było posamotnościować.Postanowiłem po chwili namysłu jednak się uwalić spać.Trzeba powbijać piwka póki się pamięta 
. Z Anią Marcina zrobiliśmy piwny patrol, Marcin odsypiał po nocce. Zaowocowało to piwkiem z Krajana i Ambera.Po pewnym czasie nastąpiła wycieczka po Gdyni między innymi nad morze(dostałem zlecenie na zebranie muszelek)
Pospacerowaliśmy sobie nad jak to mówi kolega Abernacka Zatoką
,by przed powrotem "kontrolnie" zaliczyć
Pilsa z Gościszewa.
Ach jakie to miłe uczucie
Podziękowania dla Czujnika za jego wspaniałe piwko i bardzo miłe spotkanie z całą Rodzinką .Mam nadzieję do rychłego zobaczenia(Kto słyszał ten wie
a to dzięki znakomitym gościom (dzięki wielkie za odwiedziny) i przy wyśmienitych piwach (m.in. Miodowym z Ciechna, Rycerzem oraz Żywym). Dzisiaj wybieramy się na nieflitrowanego Red'a z Ambera.
.
)Mieli się pojawić Piotrrat i Wzmacniacz. Bar miał być czynny od 15 :00,ale okazało się ,że będzie dopiero od 17:00 i zrezygnowaliśmy. Nastąpił powrót do Gdyni.Kontrolnie znakomity lany Rycerz w klimatycznej knajpce przy ul.Morskiej(tak Marcin?) w barwach Arki .Zasiadał tam tzw."Kwiat Młodzieży" ; nie wszyscy byli w stanie siedzieć
.Piwko tam to Specjal
w dwóch wersjach ,tak było zastępczo napisane na nalewakach(oryginalnie Goch).
Comment