Smutne wieści dochodzą z Bytowa dotyczące browaru Goch. Niewykluczone, że w tym roku browar nie ruszy w ogóle. Ale nadarza się wielka okazja obejrzeć browar od środka z jego pełnym wyposażeniem (może to być ostatni raz). I moje pytanie brzmi. Czy ktoś jest chętny na tą wycieczkę po browarze i w jaką sobotę maja mam umówić wizytę Pomorskiej Ławy Piwnej w browarze Goch?
Wizyta w Browarze Goch (maj 2006)
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Ja się piszę na taką wizytę w browarze. Terminu jednak w żaden sposób podać nie mogę, bo przy natłoku zajęć, które ostatnio spadły mi na głowę, ciężko mi znależć wolną chwilę. Bedę jednak czujnie obserwował temat i dołącze do Was jeśłi się udaPoszukuję -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka(...)Czy ktoś jest chętny na tą wycieczkę po browarze i w jaką sobotę maja mam umówić wizytę Pomorskiej Ławy Piwnej w browarze Goch?
Jeśli wypali, to świetnie. Jeśli nie - trudno.Comment
-
-
-
E tam ścierką, ręcznikami lepiej, a mają tyle, że jak się zużyją od tego okładania to i nie będzie ich szkodabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
-
-
Proszę się określić czy pasuje wam wizyta w browarze Goch, 13 maja (sobota).Comment
Comment