Moje "przejazdem" trwa już ok 2,5 roku więc jak się domyślasz - com nawiózł (Brackie u nas tylko warzą - no i Portera Żywieckiego teraz) to już wypite dawno...
Teraz powolutku już się wyprowadzam niestety - ale będę ex- sąsiadów i znajomych odwiedzać więc będę mógł przywozić - bo z tego co dotkliwie na sobie odczułem z Brackim w Krakowie tragedia...
zauważyłem niestety - włączam IE momentami przez to
wolne żarty - masz 18 postów jedyne zdiagnozowane problemy są przy dodawaniu nowego postu z okienka "szybkiej odpowiedzi", co się objawia tym że po zamieszczneniu postu strona nie ładuje się do końca i jest po prostu pusta (post zostaje jednak zapisany) - wystarczy kliknąć "GO" i po kłopocie. Przy kolejnej aktualizacji i ten błąd zostanie zniwelowany. Pracuję na FF od wersji 0.xx i nie ma problemów poza wyżej wymienionym.
Dziś bahtol przywiózł do mnie gaz pożyczony z knajpy jego rodzicielki. Jutro zamontuję go do naszej beczki Parufora celem wypróbowania. Zdrowie Pani Bahtolowej Wygląda na to, że LajboCKi napiją się w sobotę własnego lanego piwa.
Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2006-10-18, 22:59.
Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
W niektórych czeskich wioskach już od jakiegoś czasu potrafią działać dwa browary, a tu w tak dużym mieście jakim jest Mlada Boleslav do zeszłego roku była browarniana pustynia, dziwne to, ale prawdziwe. Taki stan trwał do roku 2017 kiedy to obecny już właściciel browaru pan Luděk Novotný...
Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja...
Comment