OOOO!!!! To ja proponuję 14.04 jako że mam wtedy zawody w Sopocie i proponuję wszystkim wpadnięcie tam w celu pokibicowania Proszę tylko bez pomponów, gdyż konie się raczej takich rzeczy boją
Mamy? Tzn Michał będzie ogierem a Ty ujeżdżasz?
Pomponów się boją ale pijaków to chyba jeszcze bardziej Pora zawodów może kolidować z wycieczką, ale oczywiście zapraszam.
Jeśli większość będzie za 14.04 to taki będzie termin.
Świetnie, przy okazji, po wycieczce i degustacji możemy odwiedzić Targi Turystyczne na terenie Międzynarodowych Targów Gdańskich ( ul.Beniowskiego 5 ): http://mtgsa.pl/ , dalej wybrać : GTT ( Gdańskie Targi Turystyczne )
Na stoisku Stowaryszenia Turystyczne Kaszuby będzie karczma z regionalnym menu i, oczywiście, z degustacją piwa.
Będą też regiony niemieckie ze swoim piwem....
Duży browar z wyszynkiem w industrialnym otoczeniu na dawnych poprzemysłowych terenach z dala od centrum Belgradu.
Modne miejsce, idealne na odpoczynek z dala od miejskiego zgiełku i atrakcji turystycznych.
Z centrum najlepiej dojechać tramwajem 12 do przystanku Hipodrom i przejść...
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...
Na terenie dawnej fabryki sody we wsi Káraný w tym roku otwarto drugi browar pod szyldem Vinohradský. Zdolności produkcyjne praskiego browaru stały się niewystarczające i dlatego postanowili rozszerzyć produkcję . Właściciele zainwestowali w projekt ponad 100 milionów koron i będą mogli...
Comment