Wiem, że ryzykuję tym postem, bo pewnie większość z Was zdążyła już zapomnieć mą irytującą personę, ale gdyby jednak ktoś potrzebował pretekstu na wypad na piwo, to Cyborg planuje wizytację pod koniec lipca 2007.
Warszawa, koniec lipca, nalot Cyborga
Collapse
X
-
Warszawa, koniec lipca, nalot Cyborga
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Tagi: brak -
Gdyby nie mój wyjazd 21 lipca na wczasy na pewno bym się stawił na spotkanieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Ja też mam zdjęcie w profilu i jak "brat bliźniak" wybywam w to samo miejsce (no prawie to samo). Tyle, że tydzień wcześniej (no, nieco ponad tydzień wcześniej). Ale Twoje Zdrowie wypiję nad Jeleniem (jezioro takie). A póki co BrackimComment
-
Też termin wymyśliłaś
Co to wakacje sobie na Mazowszu urządzasz?
Ja jestem w tym czasie w rozjazdach, ale jeśli byłby to sam samiuśki samiusieńki koniec lipca (czytaj 31 lub 30) to może by się udało spotkać.
ps. a ja mam ładne zdjęcie w profilubla bla blaComment
-
Kurka, no - czy Wy nie macie kiedy na wakacje wyjeżdżać?
Niestety - ja terminu nie wybierałam, zarówno weekend, jak i byznesy, zostały mi narzucone odgórnie. Ale staram się "poszerzyć ofertę" i spędzić nie 2-3 dni, ale może około tygodnia w mieście Warsa i Sawy, coby społecznie się zdążyć poudzielać.
A wiesz, że o tym samym pomyślałam?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
O, Słoniątko! Parę dni temu przeglądałam zdjęcia z pożegnania Cyborga, na których było Was jeszcze tylko dwoje.
Konkretniej w ostatniej dekadzie lipca.
A tak na poważnie: muszę być 27-28 i prawdopodobnie 30 lipca w Warszawie, ale kombinuję tak na mniej więcej tydzień przyjechać. Trochę też zależy od osób, które będą chciały się ze mną spotkać.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
-
30 lipca ruszamy na urlop, 29 ścigam się w Nidzicy ale z wcześniej z chęcią byśmy Cię zobaczyli.Last edited by sloniatko; 2007-07-09, 21:51.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejsząComment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
A wracając do tematu - dla nas za wcześnie, by wiążąco się wypowiadać. Wstępnie, pewnikiem tak, ale to zależy: a) od dnia spotkania; b) od godziny spotkania; c ) od miejsca spotkania (bo tak dla przykładu do tzw. "Melynyi", czyli byłego Baraka zachodzić nie zamierzamy); d) od zasobności portfela; e) od nieprzewidzianych, aczkolwiek przy czterech sierściuchach realnych wydarzeniach, które mogłyby wpłynąć na owo spotkanie. Będziemy regularnie śledzić ten wątek, by w odpowiednim czasie (tzn. po potwierdzeniu przez Ciebie w ostatnich godzinach przyjazdu) powiedzieć stanowcze: TAK!Last edited by Małażonka; 2007-07-10, 18:47.
Comment
-
to zależy: a) od dnia spotkania; b) od godziny spotkania; c ) od miejsca spotkania (bo tak dla przykładu do tzw. "Melynyi", czyli byłego Baraka zachodzić nie zamierzamy); d) od zasobności portfela; e) od nieprzewidzianych, aczkolwiek przy czterech sierściuchach realnych wydarzeniach, które mogłyby wpłynąć na owo spotkanie.
Ja pewnie prosto z dworca będę szła, to może np. na Centralnym albo na Łomży byśmy się spotkali? Co potencjalni obecni na to?Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Comment