Wizyta w EB (1.VIII.), wyjazd z Trójmiasta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10880

Wizyta w EB (1.VIII.), wyjazd z Trójmiasta

Wybieram się do Elbląga na wycieczkę po browarze EB w piątek (powrót tego samego dnia) autem. Mam możliwość zabrania dwóch chętnych (z Gdańska ok.11,30).
    Piwna turystyka według abernackiego

Related Topics

Collapse

• Paco
    Poszukiwane podstawki z Elbląga
    Paco
    Poszukuję podstawek z browaru w Elblągu. Numeracja wg katalogu ELBEB- 20, 23, 59, 61, 86, 88. Może ma ktoś taki zestaw na zbyciu.
    2023-11-17, 15:15
  • heckler
    Klobouky u Brna, Nádražní 830/85, Minipivovar Myjavka
    heckler
    Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
    2025-06-27, 12:57
  • heckler
    Budišovice, Opavská 41, Pivovar Fčelín
    heckler
    Pomiędzy miastem Opava, a Ostrava leży mieścina Budišovice. Tam od 2024 roku działa mały browarek Fčelín. Niedawno odnowiony budynek browar współdzieli z lokalną restauracja Budišova Hasičárna, w której można spróbować jednego z tamtejszych piw.
    Niestety w sobotnie przedpołudnie...
    2025-06-04, 10:41
  • bastion
    Włochy, Palermo, Via Castrofilippo 20, Ballarak Magione.
    bastion
    Mikrusów we Włoszech nie brakuje. Ba jest ich multum. Jednak w większości są to jakieś browarki umiejscowione w garażach na takich peryferiach, że dotarcie tam wymaga niezłego wysiłku. W przypadku Palermo, miasta turystycznego z pięknymi zabytkami, przed wyjazdem tam oczekiwałem ich może...
    2025-04-24, 22:25
  • Shedao
    Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
    Shedao
    Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
    2025-01-07, 15:37
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...