Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

19.04.2009 - Adminostwo w Krakowie

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• dadek
    Jastrzębie-Zdrój, Leśna 15, Browar Jastrzębie
    dadek
    Jastrzębie Zdrój to największe polskie miasto pozbawione komunikacji kolejowej. Pociągi przestały tu kursować prawie 30 lat temu, pozostały tylko wiadukty nad drogami, mocno zarośnięte torowiska i nasypy, w większości okradzione z szyn. Ja przed upadkiem kolei jeszcze zdążyłem przejechać...
    2026-01-14, 03:11
  • dadek
    Potštejn, Na Brnou 394, Pivovar Clock/Fenetra
    dadek
    Jak już wspomniałem w temacie o browarze Clock, https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...67#post2324167 we wrześniu 2021 zakończono definitywnie warzenie w "dolnym browarze" na Školní w centrum miasteczka, skupiając się na produkcji w "górnym" tuż przy stacji ČD.
    Taka...
    2022-02-28, 03:41
  • Shlangbaum
    Cztery gwiazdki, #10 - ciemny pszeniczniak
    Shlangbaum
    Piwo warzone tak.

Wersja 13 blg

Kolor ciemnobursztynowy. Piwo trochę dziwnie przejrzyste jak na pszeniczniaka ale mi to nie przeszkadza. Piana w postaci dywanika - kremowa. W zapachu lekki goździk i delikatny chmiel. Zalatuje też coś podobnego do kolendry. W smaku pełne....
    2007-01-03, 00:48
  • Marusia
    Nie na temat
    Marusia
    Otwieram nowy temat do gadania o niczym w celu poinformowania, że na "Imprezy, promocje..." jest "recenzja z weekendu, czyli spotkania członków forum "U Marusi"
    2001-09-24, 08:12
  • zbysia
    Z życia włościan
    zbysia
    Wyszedłem dziś na plac cieszyć się późnym popołudniem ( Południce już śpią więc bezpiecznie jest na jednym z siedmiu wzgórz miasta Wielkiej wieży), zauważył mnie sąsiad zza płotu (Biały, Heteroseksualny, Mężczyzna, 59l.) - i chłop ma w szopce w sianie ukryte "małpki"...
    2005-06-02, 19:50
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...