Będę miał coś ze Smoczej Głowy.
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Sorry, że tak gęsto piszę, ale czas nagli.
Co prawda w zlotowniku jest wybór koszulki, ale tę tym razem każdy może indywidualnie ogarnąć we własnym zakresie - jeśli się wyłoni jakiś chętny do zrobienia logo podam info gdzie można zrobić fajne koszulki w miarę przystępnych cenach i sprawdzonej jakości.
Koszulka nie jest ujęta w cenie zlotu. Jeśli będzie ktoś chętny przygotować zlotową grafikę na klatę - zapraszam do pisania w plotach.
Czyli jak jest chętny grafik?Comment
-
Myślę, że spokojnie możemy się skupić na ofercie okolicznych browarów coby daleko nie wozić. Podgórz, Browars, oba Szczyrzyce, lub wspomniana przez Artura 66 Dukla mają bogaty asortyment. Też uważam, że kwasy nie są konieczne w naszym piwnym menu, jest tyle fajnych piw, które lubią wszyscy, że szkoda kwasem zajmować miejsce.Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Myślę, że spokojnie możemy się skupić na ofercie okolicznych browarów coby daleko nie wozić. Podgórz, Browars, oba Szczyrzyce, lub wspomniana przez Artura 66 Dukla mają bogaty asortyment. Też uważam, że kwasy nie są konieczne w naszym piwnym menu, jest tyle fajnych piw, które lubią wszyscy, że szkoda kwasem zajmować miejsce.
A ponadto same krafty? Nie wypłacimy się do końca życia, coś normalnego i tańszego by się zdało, jakaś dajmy na to czeska desitka, no, może jedenáct niech by byłoGdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
I tak całą rewolucję diabli wzięli, wracamy do punktu wyjścia, piwnego wyjścia.
A może i włosy nam odrosną i brzuchy poznikają a docent na Zlot przyjedzie jak za starych czasów"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Nie wiem czy wracamy do punktu wyjścia, ale osobiście czuję się jak pies zagłaskany na śmierć. Liczyłam, że jak wejdziemy do Unii, przede wszystkim piwa naszych sąsiadów staną się dostępne, i co ważniejsze w dobrej cenie. W zamian za to mam dziesiątki minibrowarów, których piwa nie zawsze trzymają poziom, ale za to zawsze trzymają wysoką cenę. Nie jestem pewna czy na pewno na tym mi zależało...
Comment
-
No i co z tym grafikiem? Rzućcie jakieś szkice. Niekoniecznie tu, może być zlinkowane na google drive. Zacznijmy od czegoś...Comment
-
Wnioskuję, że koszulków nie będzie?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Comment