Będę miał coś ze Smoczej Głowy.
XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Sorry, że tak gęsto piszę, ale czas nagli.
ART, a udzielasz zgody na wykorzystanie logo browar.biz? Bez tego będzie to bezprawne, jak sądzę.Co prawda w zlotowniku jest wybór koszulki, ale tę tym razem każdy może indywidualnie ogarnąć we własnym zakresie - jeśli się wyłoni jakiś chętny do zrobienia logo podam info gdzie można zrobić fajne koszulki w miarę przystępnych cenach i sprawdzonej jakości.
Koszulka nie jest ujęta w cenie zlotu. Jeśli będzie ktoś chętny przygotować zlotową grafikę na klatę - zapraszam do pisania w plotach.
Czyli jak jest chętny grafik?Comment
-
Myślę, że spokojnie możemy się skupić na ofercie okolicznych browarów coby daleko nie wozić
. Podgórz, Browars, oba Szczyrzyce, lub wspomniana przez Artura 66 Dukla mają bogaty asortyment. Też uważam, że kwasy nie są konieczne w naszym piwnym menu, jest tyle fajnych piw, które lubią wszyscy, że szkoda kwasem zajmować miejsce.
Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
No właśnie: podepnie się kwacha i jeden kran przez cały zlot będzie zablokowany...Myślę, że spokojnie możemy się skupić na ofercie okolicznych browarów coby daleko nie wozić
. Podgórz, Browars, oba Szczyrzyce, lub wspomniana przez Artura 66 Dukla mają bogaty asortyment. Też uważam, że kwasy nie są konieczne w naszym piwnym menu, jest tyle fajnych piw, które lubią wszyscy, że szkoda kwasem zajmować miejsce.
A ponadto same krafty? Nie wypłacimy się do końca życia, coś normalnego i tańszego by się zdało, jakaś dajmy na to czeska desitka, no, może jedenáct niech by było
Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
I tak całą rewolucję diabli wzięli, wracamy do punktu wyjścia, piwnego wyjścia.
A może i włosy nam odrosną i brzuchy poznikają a docent na Zlot przyjedzie jak za starych czasów
"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Nie wiem czy wracamy do punktu wyjścia, ale osobiście czuję się jak pies zagłaskany na śmierć. Liczyłam, że jak wejdziemy do Unii, przede wszystkim piwa naszych sąsiadów staną się dostępne, i co ważniejsze w dobrej cenie. W zamian za to mam dziesiątki minibrowarów, których piwa nie zawsze trzymają poziom, ale za to zawsze trzymają wysoką cenę. Nie jestem pewna czy na pewno na tym mi zależało...
Comment
-
Mason i Browarzyciel dywagowali na ten temat w czerwcu na swoim kanale w YouTube. Do punktu wyjścia nie, ale urozmaicenie (a to było motorem rewolucji) jest nadal wskazane. Ja co prawda kraftowych pilsów nie pijam, ale jak coś będzie dobre i złapie się w budżet to chętnie. Obstawałbym jednak za czymś lokalnym, przez co zlot nabierze starego (patronackiego) wymiaru.
No i co z tym grafikiem? Rzućcie jakieś szkice. Niekoniecznie tu, może być zlinkowane na google drive. Zacznijmy od czegoś...Comment
-
Wnioskuję, że koszulków nie będzie?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment