Z przyczyn logistyczno - cenowo - bananowych temat "poziomkowego" zlotu został zamknięty.
Będzie gdzie indziej, ale to w innym wątku.
2025.09.12-14 - XXIV Zlot Browar.biz Kujanki, Browar Poziomka.
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Właśnie o to chodzi, że z browarami w rękach to i na drugi koniec kraju zajdziemy.
Leave a comment:
-
Przypomina się, że tegoroczny zlot, wzorem poprzednich, jest odwołany zgodnie z zasadami przyjętymi właśnie tutaj, tzn. nieodwołalnie jest odwołany mimo że nie jest odwołany, także szykujcie kufle, wątroby, może nawet kiełbaski...
Leave a comment:
-
Drodzy, najprawdopodobniej nie wezmę udziału w tegorocznym odwołanym zlocie...
Po pierwsze, oczywiście dlatego, że Was nie lubię

, no i dlatego, że będę wtedy tatrzył.
Myślami jednak z Wami bedę, ponieważ onegdaj spędziliśmy tydzień letnich wakacji w odległości spaceru od Poziomki.
Moja małżonka do tej pory wspomina te wakacje, jako jedne z mniej udanych, między innymi z powodu poziomkowych specjałów
.
Leave a comment:
-
2025.09.12-14 - XXIV Zlot Browar.biz Kujanki, Browar Poziomka.
Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot odwołany zostanie w Kujankach, w browarze Poziomka.
Termin bez zmian, jak i wszystko inne, poza tym, co się zmieni.
Wstępnie Krecik zarezerwował ok. 30 miejsc noclegowych. Także tentego...
Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Tutaj się wpisujemy. Robimy to tak, jak rok temu, dwa lata temu, wieki temu...
1. Krecik
2. Krakus-
Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Tutaj wpisują się osoby chcące w doborowym towarzystwie żuli, meneli i innych degustatorów, degustować piwa na tegorocznym zlocie w Warce. Wpisujemy się tak, jak w poprzednich latach, tj. kopiujemy listę i wklejamy ją w komentarzu, dopisując siebie.
1. Krecik
2. Krakus-
-
-
Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot zostanie odwołany w Warce, w ośrodku "Kemping nad Pilicą", ul. Nowy Zjazd 6, blisko stacji kolejowej Warka Miasto.
Noclegi tanie i skromne, domki głównie 4-osobowe z piętrowymi łóżkami (190 zł za dobę), bez sanitariatów, kablówki, dżakuzi....-
-
-
Ploty dlatego, że trzeba wrzucić jakiś news. Browar Poziomka. Mamy 30 miejsc zaklepanych. Zachęcam do dyskusji, wszak to jest forum dyskusyjne.
Mają być domki....-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: