Ja w sobotę śniadanie też chcę. I podbijam: o której zaczynamy? Tak czy inaczej jak nie będzie obsuwy dojadę przed pierwszą, a nawet może bliżej południa.
Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2025-09-09, 09:07.
Ja w sobotę śniadanie chcę. I jest mi obojętne w ilogwiazdkowym obiekcie. Byleby było spanie. Namierzyłem gdzie to jest...
Jednakowoż bardzo istotne jest od której zaczynamy!! Od której będą podpięte beczki. Zlot to jednak jest impreza integracyjna przy piwie.
Krecik donosi: kto chce, śniadanie, niech daje znać. Krecik do środy zbiera chętnych.
Co do kosztów i miejsca noclegowego był podawany na początku dyskusji o zlocie. Spać będziemy w 20-gwiazdkowym ośrodku "Kemping nad Pilicą", ul. Nowy Zjazd 6. Co do ceny, jest ona uzależniona od standardu pokoju, ale różnice są niewielkie, rzędu 20 zł od osoby.
Nie wiem, o której będzie Krecik.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128
Od której zaczynamy? Tzn. na którą planuje Krecik dojechać?
A dojazdy są dobre, co godzinę pociągi do Warki Miasto z Warszawy Zachodniej. Z Gdańska do Warki to nawet jest bezpośredni TLK, jak ktoś chce tanio.
Pamiętaj, że na stacji Warszawa Zachodnia przy przesiadce na peron 9 (kierunek Warka) potrzeba więcej minut niż standardowy czas przejścia między peronami. Czasowa odległość peron 8 - peron 9 to obecnie 7-10 minut (w zależności jakie kto tempo lubi).
Od której zaczynamy? Tzn. na którą planuje Krecik dojechać?
A dojazdy są dobre, co godzinę pociągi do Warki Miasto z Warszawy Zachodniej. Z Gdańska do Warki to nawet jest bezpośredni TLK, jak ktoś chce tanio.
Opłaty za zlot, ognisko, noclegi, browary oraz podatek od głupich pomysłów Krecik będzie przyjmował na miejscu. Będzie przyjmował gotówkę, bliki, sriki, a jak go znam, jak się nap....li, od Pań na piękne oczy.
Trochę to brzmi jak... sponsoring
a pargony, faktury... te sprawy?
Dobrze byłoby znać chociaż orientacyjną wysokość tych opłat
Ostatnia zmiana dokonana przez sergioP; 2025-08-31, 14:48.
Opłaty za zlot, ognisko, noclegi, browary oraz podatek od głupich pomysłów Krecik będzie przyjmował na miejscu. Będzie przyjmował gotówkę, bliki, sriki, a jak go znam, jak się nap....li, od Pań na piękne oczy.
Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot odwołany zostanie w Kujankach, w browarze Poziomka.
Termin bez zmian, jak i wszystko inne, poza tym, co się zmieni.
Wstępnie Krecik zarezerwował ok. 30 miejsc noclegowych. Także tentego...
Tutaj wpisują się osoby chcące w doborowym towarzystwie żuli, meneli i innych degustatorów, degustować piwa na tegorocznym zlocie w Warce. Wpisujemy się tak, jak w poprzednich latach, tj. kopiujemy listę i wklejamy ją w komentarzu, dopisując siebie.
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Leave a comment: