2025.09.12-14 - XXIV Zlot Browar.biz Warka, Browar Browarka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• pirackamuza
    replied
    Tu macie link do kilku zdjęć, które zrobiłem na tej pijackiej imprezie oraz filmik ze spaceru w formacie HD. Album jest otwarty - można dodawać swoje zdjęcia:

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    I jak z tym szerszeniem? A miałem butelkę po koźlaku, ale Ciebie w sobotę ale już Ciebiie nie było. Wróciła ze mna do domu...
    Z informacji w piątek było, że nie będzie kilku osób, w tym chyba ciebie. Ja miałem ważny powód - siła wyższa Wstrząsu nie miałem, ale bolało jak jasna cholera i dopiero dziś nie widać śladu. Ale miałem zonk czy dojadę do Radomia.

Leave a comment:

• iron
    commented on 's reply
    I jak z tym szerszeniem? A miałem butelkę po koźlaku, ale Ciebie w sobotę ale już Ciebiie nie było. Wróciła ze mna do domu...
    Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2025-09-16, 22:55.

• e-prezes
    commented on 's reply
    Aaa, to już może być nowa tradycja.

• Rycho_128
    replied
    Nie, no zapisy były na browarbizie więc może nie jest aż tak bardzo źle. Ale pozlotowe przemyślenia + zdjęcia i impresje filmowe 😀 to już niekoniecznie.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2025-09-15, 21:15.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128
    Generalnie grupa wynosi się na grupę... Na browarbizie nikt już nie chce pisać. Oprócz ATRa i e-prezesa.
    Fakt, trochę kuriozalne, że to zlot w głównej mierze osób którym nie chce się tu udzielać

Leave a comment:

• Rycho_128
    replied
    Generalnie grupa wynosi się na grupę... Na browarbizie nikt już nie chce pisać. Oprócz ATRa i e-prezesa.

Leave a comment:

• Rycho_128
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART

Chyba jednak został odwołany
    oj tam oj tam

Leave a comment:

• e-prezes
    replied
    Ja w sumie dopiero dziś dotarłem do domu, ale zlot zakończył się dla mnie wcześniej niż zwykle.
    Fajnie, że w sobotę dotarli jeszcze spóźnialscy, ale na pewno ich przybycie wielu ucieszyło (nie tylko Krecika).
    Zapamiętam na pewno ukąszenie szerszenia w sobotę rano i piątkowo sobotnio-poranną atmosferę zlotową. Reszta to nuda...
    Fajnie, że udało się zorganizować i dzięki Krecikowi za starania i zaangażowanie. Oraz dla reszty za udział, choć niektórzy mieli daleko.
    Do nastepnego!
    Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2025-09-15, 19:07.

Leave a comment:

• ART
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128
    Dotarłem. Nikogo oprócz mnie jeszcze nie ma... Nigdy tak nie było. Ale jak to mówią, na każdym zebraniu, no, wiadomo.
    Chyba jednak został odwołany

Leave a comment:

• Rycho_128
    replied
    Dotarłem. Nikogo oprócz mnie jeszcze nie ma... Nigdy tak nie było. Ale jak to mówią, na każdym zebraniu, no, wiadomo.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Rycho_128; 2025-09-12, 13:38.

Leave a comment:

• Rycho_128
    replied
    Miałem być o 13, ale obsuwa, bo pierdolino nie przyjechało na czas.

Leave a comment:

• e-prezes
    commented on 's reply
    Ja będę koło 15. Wtedy też zjedzie kilka osób.

• Krakus
    replied
    Przypomina się o zabraniu ze sobą kiełbasy i dodatków na ognisko. No i szkło na piciu.
    Podobno pierwsi imprezowicze mają pojawić się już ok. 13:00.

Leave a comment:

• MarcinKa
    replied
    Może wstanę, a może zanim się położę?
    Lista śniadaniowa
    1. e-prezes
    2. Rycho_128
    3. sergioP
    4. MarcinKa

Leave a comment: