Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
2006.09.08-10: V Wielki Zlot Forumowiczów - ploty
Collapse
X
-
Dobra mam Cię...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumCiekawe kto to ten Mlonek
Pewnie jakiś niesamowicie fajny gość
TO JA OCZYWIŚCIE
Odnotowałem na dziś na koncie 40% wartości oczekiwanych wpłat (chyba się w księgowości zatrudnię
).
Proszę o jak najszybsze wysyłanie pieniędzy!!
W czwartek chciałbym wypłacić całą kwotę.Comment
-
K. a za kogo Ty mnie masz! Ty Moczu Ty! Będzie tak ozdobne że hEj!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironArciku, ja jeszcze ponowię moją propozycję, by to pisemko było trochę "ozdobne", by jeśli będzie taka wola adresata, mógł je sobie powiesić w gabinecie na ścianie.
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2006-09-04, 14:11. Powód: ekhrm przperaszam za moje nieodpowiedzialne szczeniackie zachowanie na Forumie ;)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Zniżki właśnie dotarły. DziękiPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaŻą jak zwykle zdecydowany
, zniżki chce, ale pojechałby autem
Zniżki poszły dla poniższych ludzi na adresy osób napisanych pogrubioną czcionką:
9. Cyrkonia
10. Cyrkoniowy towarzysz
Comment
-
Zyziek miał dziś posłać składkę za nas dwóch, ale nie coś nie doszedł mój mail z namiarami. Więc jutro rano pójdzie przelew, mam nadzieję, że nie za późno.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaDobra mam Cię...
Odnotowałem na dziś na koncie 40% wartości oczekiwanych wpłat (chyba się w księgowości zatrudnię
).Comment
-
Pytanie z ostatniej chwili...
Ludzie kochane, kto ma i może wziąć ze sobą jakiegoś sprzęta grającego (najlepiej kaseta + CD)?
Przypominam, że Krzysia zabraknie, więc i wodzireja nie będzie....
I druga sprawa - pamiętajcie o szkle!!!
Comment
-
Wpłacajcie do środy maksymalnie!!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąZyziek miał dziś posłać składkę za nas dwóch, ale nie coś nie doszedł mój mail z namiarami. Więc jutro rano pójdzie przelew, mam nadzieję, że nie za późno.
Bo-ponieważ inaczej może cosik im się źle sksięgować i będzie afera, że płaciłem a nie ma mnie na liście..Comment
-
Zniżki dotarły - dzięki.
Pieniążki poleciały.
Wszystko przebiega według palnu.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Ja będę miała, chyba, że ulegnie zniszczeniu juz w trakcie podróżyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaPytanie z ostatniej chwili...
Ludzie kochane, kto ma i może wziąć ze sobą jakiegoś sprzęta grającego (najlepiej kaseta + CD)?
Comment
-
oglądąłem dzisiaj pogodę na łikend, ma ostro świecić słoneczko, a temp. bliska 30 st.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33
TAK TRZYMAĆ"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment