2009.09.11-13 - VIII Wielki Zlot Forumowiczów [Bielkówko] - ploty
Collapse
X
-
-
Last edited by ART; 2009-06-12, 08:28.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Może paść propozycja innego super ośrodka który został obadany przez Forumowicza X Y Z, itd.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ośrodek zarezerwowany, mam nadzieję że dość szybko dam znać co dalej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Ja się określałem rok temu ale mogę potwierdzić swój udział.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.Comment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Pomimo że miejsce w Łapinie zdawało się być całkiem niezłe, nie mogę z szefową ośrodka Dorota porozumieć się w kwestiach finansowych (np. przymus skorzystania z drogiego cateringu, stosunkowo drogie noclegi jak na warunki i okres po sezonie - co daje 200pln za os., bez transportu do/z Bielkówka, koszulek zlotowych, itp.).
Tym samym, Zlot odbędzie się w klimacie na czasie - czyli kryzysowo-survivalowym a la Jezierzany-Zwierzyniec.
Za chwilę rozpiszę w dedykowanym temacie co, jak, kiedy i za ile.
Niestety zmiana miejsca na Przywidz (18km od Bielkówka) wiąże się z modyfikacją lub wręcz zaniechaniem planu drezynowego.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
Czy ktoś wybiera się na zlot już w czwartek. Najpewniej ja i ART wyjedziemy w czwartek rano tak, aby być już wieczorem na miejscu. Prawdopodobnie będzie z nami jechał Mark33. Czy ktoś jeszcze? Brakuje nam 3 osób do czwartkowego domkuŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
2 kwestie.
Czy w tym roku koszulka jest obligatoryjna?
Po drugie - tez o koszulce - po "zakupie" zlotu, gdy wchodzi się w zawartość koszyka, to koszulka pojawia się domyślna (L) zamiast zaznaczonej przeze mnie (XXL).
Z powodu tych wątpliwości nie zatwierdziłem zakupu. Ba, nawet go wykasowałem
Czekam na wyjaśnienia...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
Comment