Ja w sobotę butelkuję....
Ogłoszenie
Collapse
Orgniazujesz ODPŁATNĄ ciekawą piwną imprezę? Sprawdź zasady zamieszczania informacji komercyjnych.
Cieszy nas każda ciekawa inicjatywa piwna w kraju. W BrowarBizie doceniamy takie działania w szczególności.
Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.
Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:
który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.
* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)
Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.
BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.
W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.
Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
Nasz serwis funkcjonuje nieodpłatnie dla Użytkowników wykorzystujących go do celów niekomercyjnych. Zamieszczanie wszelkich informacji w celach komercyjnych* - jest dozwolone wyłącznie po uprzednim uzgodnieniu tych spraw z właścicielem strony.
Zastrzegliśmy sobie to w regulaminie:
który wymaga akceptacji podczas rejestracji w serwisie.
* informacja komercyjna = informacja pozostająca w związku z prowadzoną działalnością lub zamieszczana na prośbę osób prowadzących tę działalność (nie jest to definicja sztywna)
Dla organizatorów ciekawych imprez piwnych dostępnych dla gości odpłatnie oferujemy dwa warianty współpracy:
- Patronat medialny BrowarBizu - nieodpłatna, wzajemna forma promocji Imprezy w BrowarBizie (bannery, mailing, dedykowany wątek, itp.) i BrowarBizu na Imprezie (na materiałach promocyjnych Imprezy i na miejscu).
- Współpraca reklamowa na zasadach komercyjnych.
Np. dla kiełkujących projektów możliwość prowadzenia dedykowanego wątku to koszt 70 zł brutto rocznie, czyli wystarczy stać się tzw. PremiumUżytkownikiem BrowarBizu. Inne formy reklamy - w Kurierze Piwnym (biuletyn emailowy), bannery w BrowarBizie itp. są także dostępne.
Prezentacja komercyjnej oferty i wypowiadania się w imieniu tego rodzaju przedsięwzięcia na naszym Forum wymaga nawiązania oficjalnej współpracy w którymś z ww. wariantów.
BrowarBiz szerzy wiedzę piwną i dociera do tysięcy osób zainteresowanych tematem piwnym w sposób szczególny. Ponosimy duże koszty jego funkcjonowania i liczymy w tym wypadku na zrozumienie i wzajemność.
W razie pytań prosimy pisać na imprezy@browar.biz lub dzwonić pod nr
77 542 12 12 (wewn. #2 BrowarBiz) w godzinach 9:00-16:00.
Dziękujemy za uwagę.
Art & Maggyk
See more
See less
III Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie: propozycja konkursu
Collapse
X
-
Kurka, przeginacie, będe musiała zrobić cztery kategorie konkursowe:
1. piwo dolne
2. piwo górne
3. piwo dolne niedoleżakowane
4. piwo górne niedoleżakowane
Comment
-
-
Wypić to się wszystko wypije Rekord ze Slavoyem pobilismy moją warką nr 8 - Upalne - piliśmy je już od drugiego dnia po zabutelkowaniu, bo się nagazowało i piana była, po tygodniu nie było już połowy warki
Ale do konkursu jednak piwa powinny być też trochę odleżakowane, żeby wyszło z nich, co ma wyjść, a nie tylko smak młodego piwka
Comment
-
-
Piwka konkursowe wyszły przepyszne! Zwłaszcza dolna fermentacja - gorna cosik mało piany ma, jak się nie poprawi, to jej nie wystawię, chociaż smakowo niczego jej nie brakuje
Muszę się ograniczyć, bo juz łącznie trzecia butelka dolnej poszla do spozycia, a tu jeszcze dwa miechy, jak tak dalej pójdzie ot nic na konkurs nie zostanie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMuszę się ograniczyć, bo juz łącznie trzecia butelka dolnej poszla do spozycia, a tu jeszcze dwa miechy, jak tak dalej pójdzie ot nic na konkurs nie zostanie
Tak się zastanawiam, czy swoich końkursowych za szybko Ci nie powierzyłem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaTak się zastanawiam, czy swoich końkursowych za szybko Ci nie powierzyłem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPowiem Ci, że jest gorzej: Slavoy je maWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Nie martw się, jakoś to będzie. Ale na wszelki wypadek nie wypij wszystkiego przed Warsztatami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaKurka, przeginacie, będe musiała zrobić cztery kategorie konkursowe:
1. piwo dolne
2. piwo górne
3. piwo dolne niedoleżakowane
4. piwo górne niedoleżakowane
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mapajakChyba butelki, które mają pojechać do Wrocławia potrzymam ze 2 tygodnie w cieple, aby przyspieszyć proces dojrzewania.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaA ja chętnie podkradłabym od każdego z konkursowiczów po butelczynie żeby wiedzieć jak się ma moje piwo do pozostałych. Normalnie już mam tremę Ale się będzie działo, oj działo oj będzieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment