Był już podobny temat: http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=24980
Nakrętki
Collapse
X
-
-
W kolekcji kapsli zagranicznych zbieram tylko kapsle koronowe. Powyrzucałem (oczywiście nie do śmietnika) wszystkie zawleczki i zakrętki. Ale w kolekcji kapsli polskich zbieram wszystkie możliwe zamknięcia. Poza Jabłonowem mam jeszcze z Koszalina z napisem ,,Colt45". Dużo różnych przemyślnych zamknięć wrzuciłem do browarowej giełdy obnośnej, o której losach można się dowiedzieć w temacie ,,zmyślny plan".www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy NajróżniejszychComment
Related Topics
Collapse
-
chciałbym coś skrócić z tej nazwy, ale wychodzi na to, że takie jest pełne brzmienie
piwo też jest pełne, dość krągłe i gładkie, moc znamionowa to 5,3 obrotu (tak piszą)
litrowa petka i gazetowa etykieta przywodzą na myśl najgorsze tradycje piwowarskie
zakupił ten...1 Photo-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Witam
To mój pierwszy brewkit na 1kg polepszaczu piwa i drożdżach saflager W34/70 zrobiłem 1 marca temperatura w piwnicy 14/15 stopni.21litrów a BLG 14.5
Prawie przestało bulgotać około 10 marca zmierzyłem BLG i było 5.
13 marca znowu mierzyłem i dalej to samo więc przelałem...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Na jednym ze starszych kartonów jabłonowskiego Belfasta jest historyjka o genezie i inspiracji dla stworzenia tego piwa w jabłonowskim browarze. Mam nadzieje że załączone foto jest czytelne i nie będę musiał tego przepisywać.
Generalnie właściciele podstołecznego browaru podobno...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam,
jest ktoś zainteresowany?
Jeśli tak, to proszę na pw.
Tabliczka szer. 6cm. i wys. 4cm.
Nakrętka śr. 5cm. i wys. 2,5cm....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2015-10-16, 12:48 -
-
Sklep czynny do 21, w niedziele handlowe 10-18.
Dość spory wybór piw, w tym w dużej części w lodówkach. Przede wszystkim miejscowych - Przełom, Markowy oraz Browars, sporo Kościerzyny, wynalazki Jabłonowa, Staropolskiego, pojedyncze Peruna, Kormorana, litewskie, w małych i dużych...-
Channel: Podlaskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment