Waflarze z Krakowa i okolic

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ergie
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 1041

No i wiemy na czym stoimy, a raczej jak leżymy

No to pomysły muszą poczekać na lepsze czasy.
    Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
    ------------------------------------------------------------------
    Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• decio
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2002.10
      • 165

decio - Kraków - polskie podstawki piwne przede wszystkim, okazjonalnie pudełka z zapałkami z motywami piwnymi, od czasu do czasu przygarniam otwieracz i szklanki (kufle, pokale). za spóźnienie przepraszam ale ostatnio cienko z dostępem do internetu
      www.decio.friko.pl

Comment

• Stamar
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2004.05
        • 2

Stamar z Krakowa!Zbieram podstawki, głownie polskie, ale nie gardzę też zagranicznymi (choć ostatnio z mniejszym naciskiem). Witam przy okazji wszystkich Forumowiczów, bo to moje pierwsze słowa na "łamach" Forum. Kolekcjonuję od niedawna, toteż moja kolekcja nie wygląda zbyt imponująco. Pozdrawiam serdecznie.

Comment

• kubciu
          Porucznik Browarny Tester
          • 2003.02
          • 438

Kuba z Wieliczki się zgłasza-kolekcjonuję wafelki z całego świata,a do Krakowa mam prawie tak blisko jak do sklepu z piwkiem

Comment

• Jerzy1960
            Porucznik Browarny Tester
            🍼
            • 2004.07
            • 370

Zgłaszam mój skromny zbiór podstawek POLSKI.

Comment

• TomX
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2004.09
              • 1035

Zgłaszam się ze swoją kolekcją podstawek z różnych państw ( mam ich trochę za mało, żeby napisać " z całego świata ")

Comment

Related Topics

Collapse

• angasc
                Wołowina po brazylijsku
                angasc
                Witajcie obżrtuchy.
                Jako że pogoda jest nie tylko pod psem, ale pod całym stadem zdechłych kundli, postanowiłem zapodać Wam przepis na danie znakomicie poprawiające samopoczucie w takie dni. Oryginalny przepis nazywa się jak w temacie, ale moja praktyka pokazuje że wcale nie musi to...
                2007-03-20, 23:30
              • kamcio1990
                Jakie alkohole poza piwem piją forumowicze?
                kamcio1990
                Ciekawi mnie kwestia jakie alkohole najczęściej piją użytkownicy portalu poza piwem.

Zazwyczaj jak była potrzeba walnąć coś mocniejszego to sięgałem po "zimną rzadką". Lecz od pewnego czasu wódkę omijam, bo bardzo posmakował mi gin z tonikiem. Człowieka przynajmniej...
                2012-01-08, 19:59
              • nikita_banita
                Banita na pokladzie!
                nikita_banita
                Tak sobie pomyslalem, ze sie nie przedstawilem ogolowi browaru. Jestem piwoszem z zamilowania i kolekcjonerem okolo piwnym. Moje najulubiensze piwko to te z Dojlid (ach ten sentyment za Magnatem Kosherem...) i wlasnie wspomniane piwko bylo pierwsza wychylona niegdys warka piwa. Lubie grzebac na ciekawych...
                2003-06-27, 22:58
              • corwin
                Pierwsza warka - pierwsze "wątpliwości"
                corwin
                Witam szanownych forumowiczów,

tak czytałem i czytałem forum aż zdecydowałem się na pierwszą swoją warkę. Co prawda ciężko nazwać to "warką" bo wykorzystałem gotowy zestaw Browamatora (Prawdziwe Ale - ekstrakt + chmiel + drożdże górnej fermentacji) ale przynajmniej...
                2008-04-25, 12:48
              • grzeber
                Drukowanie podstawek
                grzeber
                W dziale Kolekcjonerstwo ukazała się taka "miła" wypowiedź, jako że zagląda tam mniej osób to pozwole sobie ją tutaj przytoczyć.

"Mój pierwszy komentarz i od razu taki miły
                Będąc wczoraj na giełdzie w Radomiu spotkałem Pana X , który na stole miał...
                2005-11-20, 22:44
              • Loading...
              • Koniec listy.
              Przetwarzanie...