Porządki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 15003

Porządki

Od jakiegoś juz czasu sukcesywnie są przenoszone z galerii do kolekcjonerstwa kolektybilia,które mają swój dział. W chwili obecnej są przenoszone butelki,porcelanki,pocztówki,podstawki etykiety...
    Może się zdarzyć tak, że znajdą się zdublowane wzory, w takim wypadku pozostawiam w kolekcjonerstwie skan/zdjęcie lepszej jakości, a te drugie usuwam.
    Przy przenoszeniu muszę wpisać rok,jesli nie ma go podanego w opisie do danego wzoru to daję sam przypuszczalny, jesli gdzieś się pomylę proszę o poprawianie mnie.

ps. jest moliwe podmieniane zdjęc w galerii, jesli ktoś chciałby popawić jakość proszę o przysłanie na maila
    Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2005-10-14, 21:45.
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• dadek
    Foty mają być w galerii, bo tak.
    dadek
    Fotki dorzucamy do galerii a w temacie o danej knajpie zamieszczamy tylko linki do nich.
    2019-09-15, 18:22
  • wpadzio
    Foty mają być w galerii, bo tak.
    wpadzio
    Oho... widzę, że system totalitarny działa wspaniale

Ten post też wytniesz Maggyk zanim ktokolwiek zdąży go przeczytać ?))
    2019-10-02, 18:45
  • dadek
    Niemcy, München, Speicherstraße 14, Werksviertel Bräu
    dadek
    Jak sama nazwa wskazuje, browarek znajduje się w dawnej dzielnicy przemysłowej, przekształconej w rozrywkową. Łatwo się tu dostać koleją, tramwajem lub metrem do dworca München Ost i przejść pod torami długim pieszo-rowerowym tunelem ozdobionym artystycznym graffiti. Po drugiej stronie wychodzimy...
    Dzisiaj, 21:02
  • Krzysiu
    Porządki w galerii
    Krzysiu
    Pod mą nieobecność galeria mocno się rozrosła i dość upierdliwe staje się korzystanie z niej. Mam więc propozycję następującą - aby w dziale "browary" wstawić odnośniki alfabetycznie wg miescowości, ewentualnie z podziałem na Polskę i zagranicę. Wpisy powinny być dokonywane...
    2003-10-23, 07:30
  • telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 18:07
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...