zmieniłem nazwę

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Mała aktywność użytkowników naszego forum.
    AaLeX
    Witajcie. Nie wiem, czy w dobrym miejscu, ale jak coś, to można przenieść. Zastanawia mnie coraz mniejsza aktywność użytkowników tego forum. Na palcach maksymalnie obu rąk można policzyć aktywnych użytkowników, którzy regularnie dodają oceny piw. Ja także się staram. Dziwi mnie to,...
    2024-07-29, 15:05
  • darekd
    Rampušák, Cofee Stout
    darekd
    Znany w Polsce browar z Dobruški, od którego kiedyś nosił swoją nazwę. Obecnie nosi nazwę Rampušák jak marka ich piw.
    W tym samym miasteczku znajduje się palarnia kawy Blackdrops, od niej do piwa dodano etiopską kawę z regionu Sidamo.

Właściwie to stout imperialny...
    2025-07-11, 23:50
  • darekd
    ? [Hop Brook], Volatile
    darekd
    West Coast IPA,

Amerykańskie chmiele: HBC 1019, Cascade, Centennial. Idaho 7.
    HBC 1019 bardzo niedawno otrzymał komercyjną nazwę "Dolcita"

6,1 % alk.

Aromat - chmielowy z dominującą nutą słodszego mixu owoców tropikalnych, w tle minimalne...
    2025-10-04, 21:10
  • heckler
    Pozlovice, K Přehradě 334, Minipivovar Komonec
    heckler
    Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
    2025-09-24, 08:04
  • heckler
    Jince, Eškova 33, Pivovar Malý Janek
    heckler
    W miasteczku Jince dawny Pivovar Vilém od początku roku 2020 zmienił właściciela, oraz zmienił nazwę. Całość przejął dawny kontraktowy browar
    Malý Janek
    i właśnie pod tą nazwą obecnie działa. Generalnie jest to większy kompleks w którego skład wchodzi-restauracja, hotel i browar.
    ...
    2025-08-20, 10:33
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...