Te stare otwieracze też były nowościami. Od początku nie pojawiły się nawet 5x. Nigdy nie wiesz co kupujesz i czy to znowu wypłynie.
Podstawki PW? Ostatnio przepłacałeś za wzór, który następnie był wystawiony około 15 razy.
"Puki" co ucinam temat. Tylko nie pisz "nie potrzebnie"
Zdrowka
Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Na poczatku pomyslaem ze wystawia to jakis gimbus ktory znalazl ten kapsel w szufladzie swojego starego i liczy za na fali ostatniej ruchawki w przemysle blacharskim zarobi latwo z kilkanascie kieszonkowych ale pozniej spojrzalem kto wystawia i wynika ze powazny kolekcjoner. Zywca nie zbieram i juz nawet nie mam swojego dawnego zbioru kapsli z tego browaru by porownac ten kapsel ale ciezko mi uwierzyc ze sa to powazne roznice (jesli sa w ogole) a nie naciagane. Cena tez smiala.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
No a co z tym Maleństwem??? Ostatnio jak dzisiaj patrzyłem to cena była 171 000 zł
A teraz widzę że nie został zakupiony i ponownie jest wystawiony????
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
Mam do zaoferowania kilka kufli oraz większość szklanek i pokali .
Aukcja wystawiona jest na allegro. Sztuk jest ok 120 . Zależy mi aby sprzedać całość.
Niestety na allegro można zamieścić tylko 10 zdjęć, Pozostałe mogę wysłać mailem.
Link do oferty : https://allegro....
Bractwo Piwne w tym roku również dokłada swoją cegiełkę do Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Pod poniższym linkiem jest aukcja z kapslami z II Giełdy Birofiliów Piwowary 2018. Kapsel giełdowy i pięć próbnych wykonanych tylko w 1 egzemplarzu. Zapraszamy do licytacji... https://...
browar z bardzo ciekawą historią z Saksonii-Anhalt, która niestety zmierza do smutnego końca.
Jego historia 1871 r. Został i działał przez długie lata jako słodownia. W 1995 właściciele słodowni uruchomili równolegle browar.
Między innymi dla pewnego popularnego zespołu...
Žižkův Vrch, to restauracja należąca do sieci (myślę, że można tak napisać) lokali browaru Turnov. Lokal gdzie głównymi klientami są miejscowi, a turysta dociera sporadycznie. W środku jest przyjemnie, sale duże, a na kranach piwa z browaru Turnov.
Czynni codziennie od 11-21/22,...
Comment