Przyjacielu Twoje "eksponaty", nigdy nie osiągnęły nawet 1/3 proponowanej przez Ciebie ceny.
Następnym razem nabierz wody, bo ani to z Ciebie handlarz, ani fachowiec w dziedzinie...
Po pierwsze jak już mówiłem nie śpieszy mi sie ze sprzedażą . po drugie co cie to obchodzi co i za ile sprzedaje .
Nie musi od 1zł, niech da nawet od 50zł z licytacja to wtedy ruszy
nie wystawie od 1zł. bo ja mam szczescie i ktos pod koniec za 1zł kupi. wiec juz nie wystawiam niczego za taka kwotę . ale licytacje od tych 50zł moze zrobie przy ponwonym wystawieniu szklaneczki
Sam sobie przeczysz. Piszesz o 3 w archiwum jest ich aż 7. I ostatnie sztuki są po 139 a nie 180. Kłamać nawet nie potrafisz.
Debilu!... może poszukaj w sprzedanych a nie w tych których nie sprzedałem !? aa że teraz 7 razy pod rząd nie sprzedałem :P to wina ceny.... ale tak jak już mówiłem nie zależy mi na sprzedaży !
Debilu!... może poszukaj w sprzedanych a nie w tych których nie sprzedałem !? aa że teraz 7 razy pod rząd nie sprzedałem :P to wina ceny.... ale tak jak już mówiłem nie zależy mi na sprzedaży !
Czy Ty Ignacy jeżdzisz czasami na Giełdy??? Powiedz to koledze Zeko w oczy a nie cwaniakujesz i kogoś wyzywasz i ubliżasz pisząc na Forum!!! Czy Ciebie ktoś nazwał DEBILEM tutaj??? Ja to bym się wku...rzył
wita Was kapslarz z Bielska-Bialej. Nie przestalem zbierac kapsli ale troche wypadlem z obiegu, niektorzy z was byc moze mnie pamietaja stad, z forum kapslarskiego lub z jakiejs gieldy.
Z racji tego ze mieszkam na stale w Norwegii i bardzo rzadko jezdze do Polski (a jak juz...
Mam do zaoferowania kilka kufli oraz większość szklanek i pokali .
Aukcja wystawiona jest na allegro. Sztuk jest ok 120 . Zależy mi aby sprzedać całość.
Niestety na allegro można zamieścić tylko 10 zdjęć, Pozostałe mogę wysłać mailem.
Link do oferty : https://allegro....
Bractwo Piwne w tym roku również dokłada swoją cegiełkę do Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Pod poniższym linkiem jest aukcja z kapslami z II Giełdy Birofiliów Piwowary 2018. Kapsel giełdowy i pięć próbnych wykonanych tylko w 1 egzemplarzu. Zapraszamy do licytacji... https://...
browar z bardzo ciekawą historią z Saksonii-Anhalt, która niestety zmierza do smutnego końca.
Jego historia 1871 r. Został i działał przez długie lata jako słodownia. W 1995 właściciele słodowni uruchomili równolegle browar.
Między innymi dla pewnego popularnego zespołu...
Žižkův Vrch, to restauracja należąca do sieci (myślę, że można tak napisać) lokali browaru Turnov. Lokal gdzie głównymi klientami są miejscowi, a turysta dociera sporadycznie. W środku jest przyjemnie, sale duże, a na kranach piwa z browaru Turnov.
Czynni codziennie od 11-21/22,...
Comment