Browar Restauracyjny Lwów z Lublina

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gambler
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2013.03
    • 168

Browar Restauracyjny Lwów z Lublina

Wymienię kapselki browaru restauracyjnego Lwów z Lublina (oczywiście dziewiczki) za inne ciekawe kapsle Mile widziane kapselki okolicznościowe i marki Carlsberg Propozycję wymiany proszę wysyłać na Gambler_24@o2.pl

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • bastion
    Ukraina, Lwów, Płoszcza Rynok 36, 36 PO.
    bastion
    To ciekawe że piwnym turystom wizytującym Lwów, a zwłaszcza jego centrum, jakoś nie po drodze jest z browarem restauracyjnym ( chociaż w tym wypadku powinno chyba być napisane odwrotnie) mieszczącym się dosłownie rzut kamieniem od Pravdy Beer Theatru. Miejsce to oferuje własne piwo od początku...
    2021-12-06, 21:17
  • pebejot
    Włochy, Turyn, Via Jacopo Durandi 13, Birrificio La Piazza
    pebejot
    Browar restauracyjny w północnej części miasta.
    Z głównego dworca Porta Nuova dojazd tramwajem linii 9 (9 przystanków).
    Browar istnieje od 2007 roku i jest zlokalizowany w odnowionym zespole budynków, wyglądających na dawny obszar przemysłowy.
    Wchodzi się przez dziedziniec,...
    2025-09-21, 21:55
  • pebejot
    Francja, Grenoble, Rue Bressieux 6, Brasserie Neptune
    pebejot
    Malutki browar restauracyjny w samym centrum Grenoble zlokalizowany przy wąskiej cichej uliczce.
    Pięknie urządzone wnętrze nawiązuje do jego nazwy, jest dużo ozdób morskich (sieci rybackie, ryby, modele statków).
    Niewielka instalacja stoi tuż obok baru.
    Najwięcej miejsc do...
    2025-09-20, 08:56
  • Prusak
    Ostrowiec Świętokrzyski, Młyńska 7, Browar Bez Kultury
    Prusak
    Stsounkowo niedawno, bo bodaj przed rokiem otwarty browar restauracyjny. Zarazem w cetrum Ostrowca jak i na uboczu.
    W czwartkowe popołudnie zastałem niewielu gości. Oprócz sali restauracyjnej, neutralnej w odbiorze z widokiem na warzelnię i tanki plusem jest także taras wychodzący na bezludną...
    2025-09-06, 17:42
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...