Szkło Browarów Tyskich -sprzedam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • TBK
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.07
    • 73

Szkło Browarów Tyskich -sprzedam

Witam .Sprzedam kolekcję szkła Browarów Tyskich . Jest to likwidacja kolekcji więc nie sprzedaję pojedynczo tylko w całości .Rozdzielić mogę PW od szkła powojennego w ilosci okolo 350-400 sztuk (każda inna). Zainteresowani proszę na banatom@wp.pl .

Related Topics

Collapse

• seba_gliwice
    Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku
    seba_gliwice
    Witam,

Chciałem poinformować, że właśnie wyszła moja najnowsza książka „Historia gliwickich browarów działających w XIX i XX wieku”. Jest to moja własna, niezależna inicjatywa i projekt (również finansowy). Tak więc dostępna jest tylko i wyłącznie u mnie (odbiór...
    2020-03-11, 18:59
  • KPiotr
    Sprzedam
    KPiotr
    Sprzedam zestaw do produkcji piwa domowego butelki z zamknięciem pałąkowym fermentory chłodnice garnek duży własnej produkcji śrutownik do słodu cena i szczegóły do uzgodnienia tel 784012034...
    2025-05-24, 13:21
  • grodek
    Sprzedam kapslownicę Grifo Heavy Duty
    grodek
    Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
    2024-03-10, 18:37
  • grzeber
    Mołdawia, Ghindești, Str.Fabricii 1, Rockscor
    grzeber
    Dzisiejszy wpis to jeden z dziwniejszych browarów jakie kiedykolwiek odwiedziłem. Nowoczesny i obszerny kompleks browaru, wraz z restauracją, położony jest prowincji niemal na z dala od wszystkiego. Ghindești, liczące ok. 1650 mieszkańców (za Wikipedią), to jedno z najmniejszych miast w kraju....
    2025-01-25, 16:56
  • dadek
    Niemcy, Leezen, Schloßstraße 1 a, Handwerksbrauerei Hennings
    dadek
    18.07.2025 przy okazji zwiedzania Schwerina postanowiliśmy udać się na drugą stronę ogromnego jeziora Schweriner See, nad którym leży miasto. Naszym celem była miejscowość Leezen na wschodnim brzegu i znajdujący się tam browarek Hennings (powstały w 2012 roku), który oficjalnie otwiera...
    2025-09-28, 01:39
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...