Kegi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

To post sprzed 4 lat, lepiej napisz do Kudłatego PW.

Comment

Related Topics

Collapse

• macmar7878
      do sprzedania kegi po piwie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim ...
      macmar7878
      Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)

Kegi oczywiście z legalnego źródła;
      Wojewodztwo slaskie
      T:576046066...
      2022-04-25, 12:07
    • lagger8
      1 reduktor 2 kegi?
      lagger8
      Witam. Chciałbym dopytać czy z jednego reduktora można lać piwo z dwóch różnych kegów? Mam w rolbarze reduktor z jednym zegarem i chcę do głównego węża wstawić trójnik i rozdzielić na dwie głowice. Będzie ok?
      2019-06-04, 12:06
    • dadek
      Jičín, Chelčického 8, Pub Jičín
      dadek
      Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
      Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
      2025-01-11, 03:32
    • dadek
      Rumunia, Timişoara, Strada Gheorghe Doja 12, Mayerhoff Brauerei
      dadek
      Pomimo szumnej nazwy zawiedzie się ten kto spodziewa się znaleźć tu browar. To po prostu nieduża knajpka w narożu starej stylowej kamienicy w odległości kilku minut jazdy tramwajem (3 przystanki) z głównego dworca kolejowego Timişoara Nord.
      Knajpka mieści zaledwie 5 niedużych stolików,...
      2023-11-01, 20:58
    • bastion
      Łotwa, Cesis, Skolas Iela 6, Trimpus Craft Brewery.
      bastion
      Cesis, podobnie jak pobliska Sigulda są obowiązkowym punktem na trasie zwiedzania Łotwy. Niewielka starówka na której niespieszno toczy się życie ma swój urok, ale i tak każdy idzie w stronę zamku, który jest największą atrakcją tego miasteczka.
      Dominantą rynku jest spory gotycki...
      2023-10-13, 19:44
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...