Sprzedam butelkę legendarnego piwa KOŹLAK z browaru Krotoszyn. Data przydatności do spożycia to 14.01.99. Absolutny rarytas dla kolekcjonerów. Nie zdecydowałem jeszcze jaką kwotę chcę otrzymać, zatem propozycje proszę kierować na priv lub e-mail behemoth@o2.pl
Do sprzedania: Pełna butelka krotoszyńskiego KOŹLAKA!
Collapse
X
-
Myślę, że cenę można ujawnić bez ujawniania kto dokonał zakupu. W takim wypadku zgoda kupującego chyba nie jest konieczna.behemoth napisał(a)
Tak, to ta sama, allegro usunęło aukcję, bo nie można sprzedawać alkoholu... Oczywiście, jeśli kupujący się zgodzi mogę poinformować za ile ją nabył.
Odzywam się w tym temacie bo ciekawi mnie jaką cenę może osiągnąć taka butelka.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Bo to zalezy od tego co dla kogo jest zawrotną ceną za piwo.
Dla jednego jest to 3 zł za Żywca w sklepie dla drugiego 25 zł za piwo belgijskie.Comment
Related Topics
Collapse
-
Już dość dobrze znane "białe" piwo warzone w Szczecinie.
Zawartość alko 5.0%
Puszka 500 ml
Piana - więcej na początku potem grubsza warstwa.
Lacing - trochę było
Gaz - średni
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy....-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Browar z Górnej Frankonii (Bawaria) na północ od Bambergu.
https://sonnen-braeu.de/
16,3% ekstr.
6,6% alk.
Chmiele: Taurus, Herkules (Hallertau)
Aromat -słodowy, dużo suszu owocowego, lekki karmel, trochę chmielu (nieco kwiatowy, też ziołowy)...-
Channel: Niemcy
2025-11-28, 00:08 -
-
browar z bardzo ciekawą historią z Saksonii-Anhalt, która niestety zmierza do smutnego końca.
Jego historia 1871 r. Został i działał przez długie lata jako słodownia. W 1995 właściciele słodowni uruchomili równolegle browar.
Między innymi dla pewnego popularnego zespołu...-
Channel: Niemcy
2025-11-19, 22:53 -
-
Szukałem, szukałem, ale nie znalazłem nigdzie wpisów dotyczących tego piwa.
Butelka niestety zielona.
Zapach z buteli i szkła podobny, zdominowany prze akcenty ziołowo-mineralne plus lekka zbożowość.
Piana początkowo wysoka trzyma się nieźle, opada do więcej niż obrączki,...-
Channel: Czechy
-
-
Marka San Miguel przeszedł do innego producenta. Carlsberg już nie robi tego piwa.
Butelka 620 ml, alko 5.0%
Piana - więcej na początku potem pełna warstwa.
Lacing - nie za dużo.
Gaz - średni.
Barwa - złoto, raczej jasne.
Aromat - zbożowość....-
Channel: Anglia
2025-07-01, 14:54 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment