Kufel Żywca na zbyciu

Collapse

Related Topics

Collapse

- 

Taki kufel wpadł w moje ręce. Wykonany z grubego szkła z metalowym zamknięciem. Ma wygrawerowaną sygnaturę 0,4 L. Napisy jak widać na zdjęciach.
 Nie wiem czy to może być jakaś wskazówka co do jego pochodzenia ale dostałem go od wuja z Siedlec. Może kufel pochodzi z tamtych stron......- 
							Channel: Identyfikacja

- 

- 

Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się... Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...- 
							Channel: Niemcy

- 

- 

Witam, Witam,
 Nadszedł czas wiosennych porządków.
 Oddam kufel ze zdjęcia. Niby nic specjalnego, ale wyrzucić szkoda 
 Jeśłi ktoś jest chętny proszę o kontakt na PW.
 Pozdrawiam...- 
							Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
 2021-03-20, 11:49
- 

- 

Piwo warzone w Cieszynie, zniknęło z rynku warszawskiego ale nie to skłania mnie do, dla mnie, ponurej refleksji - nadchodzi koniec Brackiego z Cieszyna.
 Byłem na feriach w Ustroniu, odwiedziłem też Cieszyn i Wisłę.
 Zmiany, które zaobserwowałem to dodawanie w lokalach do nalewaka...- 
							Channel: Piwo - ogólne

- 

- 

Dzień dobry państwu. Proszę o identyfikację kufla, bo dziadek google nie pomaga. Z góry dziękuję.5 Photos Dzień dobry państwu. Proszę o identyfikację kufla, bo dziadek google nie pomaga. Z góry dziękuję.5 Photos- 
							Channel: Identyfikacja

- 

- Loading...
- Koniec listy.