naklejki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • marian1920
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 1333

naklejki

witam, poszukuję dużych naklejek z browarów. najlepiej takie o wymiarach 40x30 cm, ale moga byćwiększę bądź trochę mniejsze. W zamian mogę zaoferować etykiety i wafle zagraniczne
    chyba że ktoś chce odstąpić za darmo
    pozdrawiam

• grzech
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.04
    • 4592

Mam kilka okrągłych naklejek ze starej Łomży (export, wyborne, porter, stark), też wielką prostokatną i jeszcze mniejsza pepeesowską. Co waść na to ? Zbieram wafle bawarskie i etykiety zagramaniczne. Będę w poniedziałek.
    grzech

Comment

• marian1920
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.10
      • 1333

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzech
      Mam kilka okrągłych naklejek ze starej Łomży (export, wyborne, porter, stark), też wielką prostokatną i jeszcze mniejsza pepeesowską. Co waść na to ? Zbieram wafle bawarskie i etykiety zagramaniczne. Będę w poniedziałek.
      grzech
      jeśli te naklejki są duże to nie ma problemu

Comment

• hubert
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2001.06
        • 93

Królewskie

Jakiś czas temu miałem naklejkę piwa Królewskie formatu A5.Jak się do niej dokopię, to dam znać

Comment

Related Topics

Collapse

• cringer
          Norweskie (i nie tylko) birofilia (szklo-podstawki-otwieracze, i inne)
          cringer
          No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
          Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...
          2022-04-23, 19:47
        • malt_worm
          Do oddania parę puszek i innych
          malt_worm
          Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu....
          2021-02-03, 15:38
        • etman
          Piwowar nr 54
          etman
          W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...
          2025-09-25, 23:46
        • Shedao
          Litwa, Užukampis, Galvės g. 120, Pilialaukis
          Shedao
          Pośrodku niczego stoi przeogromna karczma, przypominająca średniowieczny zajazd, a w niej - browar.

Odwiedziłem go 2 października i niestety rozczarowanie... był zamknięty. Znaczy, nie do końca, bo wszedłem do niego, i tam przechwyciła mnie pani, która poinformowała mnie, że...
          2025-01-07, 14:02
        • bastion
          Łotwa, Aluksne, Talavas Iela 5, Aluksnes Alus.
          bastion
          Łotewska prowincja ma swój urok. Cisza i wszechwładny spokój wręcz emanują z tych miejsc. Miłośnicy lasów, jezior i drewnianych domków, znajdą tam swoje miejsce na ziemi.
          W przypadku miasteczka Aluksne nieco rozwleczonego terytorialnie, celem wizyt jest jezioro z ruinami zamku na...
          2024-11-26, 22:29
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...