Promocja Kasztelana i Piasta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kowalsik
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.05
    • 157

Promocja Kasztelana i Piasta

Poszukuje promocyjnych kapsli z Kasztelana i Piasta - tych z nadrukiem od spodu "Wyslij ten kod". Moze ktos ma i sa mu niepotrzebne?? Moze jakas wymiana czy inne wyzbycie sie wchodziloby w gre?
  • Matrix
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2004.10
    • 135

tez jestem zainteresowany

Comment

Related Topics

Collapse

• e-prezes
      Osjann, Hazy IPA
      e-prezes
      Tak jak tu pisałem miesiąc temu była promocja nowych piw browaru Osjann i w tym tego. W dniu premiery smakowało tak wybornie, że wypiłem 3. Teraz wiem dlaczego...

Kolega Gisou upierał się, że to APA bardziej niż IPA, ale w każdym bądź razie jest to wersja "session". Na...
      2025-04-07, 16:00
    • dadek
      Austria, Wiedeń, Absberggasse 27, Bräuhaus Ten. Fifty.
      dadek
      30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
      Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...
      2024-05-24, 00:56
    • ART
      2024.12.20 - Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
      ART
      trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby

Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
      Start
      2024-12-20
      Koniec
      2024-12-20
      Adres
      Opole malina
      2024-12-16, 00:21
    • heckler
      Loučky, Loučky 1, Pivovar Fousek
      heckler
      U podnóża Železných hor leży malutka wioska Loučky. W lecie 2022 roku Jakub i Klára własnie tam otwierają malutki, rodzinny browarek.

Od głównej ulicy do browaru jest około 200 metrów. Mały domek ze sporym, zielonym ogrodem w strugach deszczu wyglądał bajkowo. Na...
      2023-06-14, 11:38
    • e-prezes
      A może zlocik?
      e-prezes
      Na grupie mesengerowej padły pierwsze pomysły co do miejsc i zapytania czy robimy coś. Jak ktoś ma komunikator to niech się wypowie. Jak nie to tutaj. Z tego co pamiętam to okolice Warki, ew. powtórka Chmielobrania, ew. Milicz - takie propsy padły. Zdaje się są to dwa różne terminy.
      2023-06-10, 17:25
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...