Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DJ_Mefff
Poszukuje ciężkiego kufla szklanego Lecha lub Krug Bräu, Bockbier. Kupie lub zamienie za cięzki kufel Dojlidy (szklany, podobny do beczki).
Chyba jesteś niereformowalny... Zacznij z łaski swojej umieszczać swoje posty w odpowiednich do tego tematach. Ten jest poświęcony kapslom Latarnika, a nie Twoim kuflom.
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie . Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...
proszę zorientowanych o datowanie i wskazanie huty
oczywiście, w miarę możliwości
chciałbym wiedzieć, z czego piję
a kufelek jest z 'wystawki'
z góry dzięki za info
Zwracam się do nieocenionych forumowiczów i gorącą prośbą. W związku z przygotowywaniem kolejnej książki (temat niech będzie na razie niespodzianką) poszukuję książki "150-lat browaru w Łańcucie 1834 - 1984". Osobiście jej nie posiadam i choć mam ją namierzoną w jednej...
Comment