Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Wymiana podstawek z krajów byłego ZSRR, Bałkanów, Skandynawii

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 37%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• Pitr96
    Piwa z krajów uczestniczących w mundialu w Katarze
    Pitr96
    Cześć,

Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim miejscu forum - jeśli nie, proszę o korektę. A przybyłem tutaj, poszukując pomocy. Znalazłem w necie kiedyś ciekawy challenge, mianowicie gość kupił piwo z każdego państwa, które grało w piłkarskich mistrzostwach świata i...
    2022-10-24, 10:09
  • Soldau
    sprzedam etykiety z krajow europejskich
    Soldau
    Jak wyżej, sprzedam etykiety z krajow europejskich.Informacje na PW.
    Pozdrawiam
    2019-07-24, 17:20
  • Javox
    OY, Palleba
    Javox
    Owsiany Pilsner z alko 4.0%

Piwo firmuje kilkuletni browar z Tórshavn (trzeci na wyspach) założony między innymi przez byłego dyrektora browaru Okkara​.
    Warzenie następuje gdzieś w UE.

Chmiel: Nelson Sauvin.

Piana - więcej na początku potem cienka...
    2026-04-04, 13:24
  • pebejot
    Finlandia, Rovaniemi, Teollisuustie 14 B, Lapin Panimo
    pebejot
    Otwarty w 2016 r. w stolicy Laponii, Rovaniemi browar Lanin Panimo jest chyba najdalej na północ wysuniętym browarem w Finlandii.
    Browar z wyszynkiem znajduje się daleko (4 km) od centrum miasteczka. Nieco bliżej (2,3 km) jest do dworca kolejowego.
    Na miejscu wszystko razem w jednej...
    2025-07-03, 09:55
  • TadeuszS
    Sprzedam etykiety zagraniczne .
    TadeuszS
    Witam .Mam do sprzedania ok 15 zeszytów etykiet zagranicznych . Głównie z Niemiec ,NRD ,NRF , Czechosłowacji ,ZSRR ,Węgier .2 zeszyty to etykiety z krajów : Szwajcaria ,RPA , Haiti ,Lesotho ,Botswana ,Liberia,Honduras,Kamerun,Laos,Nepal,Pakistan,Luks emburg,Czad,Kenia ,Etiopia,Seszele,Norwegia...
    2019-09-16, 13:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...