Trochę szkła na sprzedaż

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • czaczor
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2010.02
    • 40

Trochę szkła na sprzedaż

Pytania lub propozycje cenowe składać na czaczor@op.pl. Całość bez uszczerbków,wytarć i innych uszkodzeń.Wersje kolekcjonerskie,stały jako expozycja.Pozdrawiam
    Attached Files

Related Topics

Collapse

• leblef1500
    etykiety kożlak, bock wymienię lub sprzedam
    leblef1500
    Witam. Trochę etykiet po kożlakach/bockach, stan bardzo dobry. Może komuś się przydadzą do kolekcji. Chętnie wymienię na szkło Dojlidy lub ewentualnie sprzedam ( wtedy proszę składać propozycje). Przy okazji szukam szkła z Dojlid. Priv jeśli ma ktoś coś na sprzedaż....
    2019-09-10, 11:39
  • e-prezes
    Browar na sprzedaż
    e-prezes
    Browar Stary Kraków
    Warzelnia 1500L + fermentory Speidel + wyposażenie
    Aktywnie dzialajacy mikrobrowar do przejecia z cala wiedzą, klientami i garnkami.
    Browar z historią piwowarstwa kraftowego dzialajacy od 2005 roku, ktory...
    2025-08-12, 21:39
  • dadek
    Merklín, Za školou 383, Pivovar Petr Petružálek
    dadek
    Do Merklína nie dojedziemy pociągiem, choć taka stacja kolejowa znajduje się na sieci kolejowej České Republiky. Jednak jest zupełnie gdzie indziej bo koło Karlových Varů. Ten Merklín z browarkiem znajduje się około 30 km na południe od Pilzna, dojazd zapewniają autobusy ze stacji kolejowej...
    2023-05-16, 01:44
  • HaJni
    Przechowywanie szkła
    HaJni
    Zapewne wielu z kolekcjonerów szkła piwnego ma problem, gdzie przechowywać nadwyżkę szkła, duble. U mnie również doszło do tego, że nadwyżkę i podwójne egzemplarze, na prośbę... małżonki jestem zmuszony ewakuować z szaf, regałów. Mogę schować je tylko do piwnicy. I tu...
    2019-08-16, 17:39
  • Goglez
    Szkła z (prawdopodobnie) RFN
    Goglez
    Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...
    2023-03-18, 23:35
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...