Czy to "cóś" jest od piwa ??? Śmiem wątpić...

Kapsel piwny ???

Collapse

X
- 

Kapsel piwny ???"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
 www.piwnekapsle.netTagi: brak
- 

Tak jak czebrys pisze to z Namysłowa (tu jest http://www.browar.biz/kolekcjonerstw...l&srt=br&lp=21 ). Osobiście tego wzoru nie spotkałem, tylko ten podobny obok. To akurat jest podpisane jako piwo (z Bolsem), Brok podpisuje (uczciwiej) jako napój piwny (z Sobieskim), a inne nie zawierają piwa tylko coś tam jak pisze belze, i one mają nalepioną akcyzę (te z piwem nie).
 A w smaku, wszystkie to oranżady.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
Related Topics

Collapse

- 

Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem. Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić 

Nas gugielmapki...- 
							Channel: Dolnośląskie

- 

- 

Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji. Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
 Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
 Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...- 
							Channel: Łódzkie

- 

- 

Mam jeszcze taką przypinkę piwną z browaru Hirter z Austrii. Wykonana z takiego jakby filcu.
 Wymienię na jakiś fajny kapsel do kolekcji.
 Propozycje na maila
 badejzakot@gmail.com...- 
							Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
 2024-02-03, 16:45
- 

- 

Zastanawiałem się, czy dwutygodniowy pobyt w północnej Portugalii uprawnia do założenia takiego wątku, ale moje skrupuły zostały przełamane, kiedy okazało się, że nikt wcześniej tego nie zrobił.
 Kraj niby wina, z wielkim kobinatem chlania, pardon, degustowania w Viilla Nova de Gaia...- 
							Channel: Piwo - Gdzie

- 

- 

Pojawiło się w się w sieci marketów Dino z polskimi napisami na butelkach (0,33 l.) Pojawiło się w się w sieci marketów Dino z polskimi napisami na butelkach (0,33 l.)
 Etykieta różni się jednak od tej z gazetki Dino:
 https://marketdino.pl/produkt/piwo-peja-lager-330ml-5-but-bzzw?categoryName=Nowo%C5%9Bci&categorySlug=nowosc i

i tej na ich stronie:
 ...- 
							Channel: Kosowo

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment