Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

butelki

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 23%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• abelincoln
    Australia, Batch Brewing, Darling Square, Sydney, NSW
    abelincoln
    Przypadkiem znaleziona knajpka a właściwie to stoisko w foodcourtcie. Okolica ładna i wiele różnych możliwości kulinarnych.

Ekipa za barem bardziej zajęta sobą i muzyką disco z lat 70/80 ubiegłego wieku, ale piwo smaczne. Poprosiłem o Hazy IPA i spotkało mnie zaskoczenie -...
    2023-02-16, 18:22
  • Gregorian
    Znaleziona butelka - pospolita czy "skarb"?
    Gregorian
    W ziemi z wykopu, którą przywieziono mi do zniwelowania terenu znalazłem butelkę H&S. Kolekcjonowanie butelek nie jest moim głównym hobby, więc nie jestem znawcą tematu. Chciałbym wiedzieć czy moje znalezisko to pospolity wzór, czy może prawdziwy "skarb".
    Butelka jest...
    2005-04-14, 10:28
  • Aygon
    E.Froelich - co to za butelka, znaleziona z Szczecinie.
    Aygon
    Wpadła dziś zielona butelka na długą porcelankę, ładne zielone "młotkowane szkło, niestety z opisu tylko przy dolnej krawedzi E.FROELICH i po przeciwnej stronie Unverkaulich. Nie udało mi się nic na jej temat znaleźć. Może komuś uda sie ten temat ugryźć. Fotke moge dać najszybciej...
    2007-12-15, 16:47
  • otvirak
    Staňkúv Rukodělný Pivovárek, Geronimo Polotmavy Ryżovy Special
    otvirak
    Zacznę od nazwy... Okrzyk 'Geronimo' to taki sygnał do ataku komandosów USA. Ale imię Geronimo w języku Apaczów podobno znaczy 'ten, który ziewa'. Świat jest skomplikowany
    Opakowanie 0,5 l, trzynastka, w składzie ryż (!), rysunek tego samego sześciolatka, który chyba podrósł,...
    2011-04-10, 21:16
  • tomcio83
    Pompa- znaleziona w Browamatorze
    tomcio83
    W ofercie Browamatora pojawiła się pompa elektryczna Rover, dopuszczona do kontaktu z żywnością
    ( może zabrzmiało to groźnie , ale tu chodzi tylko o to, że można pompować brzeczkę/ piwo, inne ).

parametry:

wydajność= ok. 1700l/h
    napięcie=...
    2007-10-12, 18:48
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...