D7 - to nie jest podstawka PIWNA!
Collapse
X
-
trudno mi sobie wyobrazić, że te osoby, które na forum opisały ten produkt nie poznały, że to nie piwo - zwłaszcza, że jedną z nich jest ART. browary, zwłaszcza Kiper produkują czasem dziwne trunki, ale jeśli w składzie jest 50 % brzeczki piwnej można je traktować jako piwo (choć bardziej jako napoje piwne). w tym przypadku, sądząc także po opisie na puszce było to piwo. -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika remfireCzy o tej puszce mówisz ?
http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=20605
pozd CeniuLeave a comment:
-
-
D7 - to nie jest podstawka PIWNA!
Witajcie
przy zdjęciu podstawki D7 ID 8490, 21450 na forum juz pisałem, ale myślę, że tu też powinna się ta informacja znależć. Podstawka ta nie jest PODSTAWKĄ PIWNĄ !!!!!!!!!
Owszem producentem jest Piotrków Trybunalski Browar Kiper ( czytaj Sulimar alias Winiarnia Wimar ) jest to podstawka z WINA !!!!! puszkowego 0,5 l o smaku cytrynowym podobnym do piwa Cooler.
Osobiście je piłem ( wino)z pierwszej serii ( sąsiad pracował tam 7 lat ) była to bardzo krótka seria.
pozdrawiam z Przykrością ceniuTagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Wpadło mi w ręce takie coś. Wymiary 98 x 80 x 2 mm. Wykonane z miękkiego i sztywnego tworzywa (ślady porysowań na rewersie).
Sprzedający twierdzi, że jest to podstawka wydana przez browar przy okazji jakiejś promocji. Wygląda jak podstawka ale pewności nie mam. Jak sądzicie wafel...2 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Cieszyński Ośrodek Kultury "Dom Narodowy", Miasto Cieszyn (Cieszyn Robi Wrażenie) i główny partner wydarzenia - Arcyksiążęcy Browar Zamkowy Cieszyn zapraszają na Cieszyńską Jesień Piwną 2024! To wydarzenie skupione nie tylko na piwie, ale również na wspólnej zabawie i integracji podczas...
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 12:48 -
-
Witam.
Podzielicie się wiedzą na temat tej podstawki ? Czy to jest podstawka browarowa, polska i kto to wydal ?...1 Photo-
Channel: Identyfikacja
-
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Biesiada piwna. Ilość miejsc ograniczonaStart2024-10-12Koniec2024-10-12AdresWarszawa, Chlubna 1, Restauracja Dziki Zakątek
-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-09-29, 18:12 -
- Loading...
- Koniec listy.
Leave a comment: