Szklaneczki
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika prokomfanzPosiadam takie oto szklanki. Pochądzą mniej więcej z lat 80. proszę o info skąd pochodzą i ewentualnie jaka jest ich wartość.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Z góry dziękuję -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororoJedyne to czego moga byc używane obecnie to do picia herbatyPosiadam kilka podobnych szklanek i doskonale sprawdzają się jako zbiornik kurzu.
PoszukujęComment
Related Topics
Collapse
-
Witam, posiadam kompletny nalewak Okocim (na zdjęciu) oraz Zywiec.Czy można mniej wiecej określić wartość takiego nalewaka?
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witam, znalazłem ostatnio gdzieś w piwnicy piwko takie jak w temacie. Puszka od razu rzuciła mi się w oczy ponieważ ewidentnie jest ona z edycji limitowanej.
Pytanie do Was. Czy jest ktoś w stanie określić czy takie znalezisko jest czymś wyjątkowym? Z góry dziękuję za pomoc.-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witam wszystkich i mam pewne nasuwające mi się po ostatnim warzeniu pytanie.
Posiadam kociołek warzelny VEVOR 30 litrów i o ile warzenie piwa w ilości 20 litrów nie nastręcza żadnych problemów, tak przy moim 1 podejściu do stouta postanowiłem go zrobić w ilości 10 litrów. I tu zaczęły...-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Posiadam butelkę - ale od czego? Nie mogę jej zidentyfikować, może ktoś z forumowiczów spotkał się z takim logo. Pojemność butelki to 0,33. Przy logo napis "Znak ochronny".3 Photos
-
Channel: Historia
-
-
Grainfather G30 v2 + filtr BackBrewing + akcesoria – stan bdb!
Sprzedam Grainfather G30 v2, użyty tylko 3 razy – stan bardzo dobry. Do G30 dołączone wszystko co wchodzi w skład kompletu czyli kociołek, kosz zacierny, sterownik, chłodnica przeciwbieżna, okablowanie, rurki, itd....2 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment