Ile to warte?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dziubak
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.08
    • 67

Ile to warte?

Witam szanownych kolekcjonerów mam pytanie, jaka może być cena tej butelki razem z etykietą?
    Attached Files
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛
    • 2002.11
    • 6069

Nowe nienaklejane sztuki tej etykiety kosztują około 30 groszy. Butelek euro już chyba nie przyjmują żadne sklepy. Jeszcze kilka lat temu dostalbyś za nią w skupie około 35-50 groszy.
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

Related Topics

Collapse

• Vortex
      Mělník, Náměstí Míru 27, Němý Medvěd Burger & Beer Bar
      Vortex
      Browar Němý Medvěd został przez nas odwiedzony w sierpniu br (dokładnie 09.08 – więc dosłownie kilka dni po Jacku).

Położony jest on na rynku głównym Starego Miasta, zaraz obok zamku Mělník. Lokalizacja jest super, ponieważ znajdujemy się na wzgórzu nad Łabą, w pobliżu znajduje...
      2025-09-24, 23:46
    • darekd
      System kaucyjny w Polsce
      darekd
      System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.

Jest rządowa strona informacyjna:

https://www.gov.pl/web/klimat/system-kaucyjn...
      2025-09-21, 21:09
    • abelincoln
      Wola, Kasprzaka 29, Beer bar
      abelincoln
      Moja firma w delegacji przyoszczędziła i zamiast normalnego hotelu w centrum, w limicie zmieściły się "apartamenty" na Woli. A po drodze trafił się ten bar - ostatni raz byłem w tej okolicy naście lat temu, jak mieszkałem kilkuset metrów stąd. Wtedy nie było jeszcze Hongkongu…...
      2025-09-16, 17:00
    • AaLeX
      Jędrzejów, Argus IPA
      AaLeX
      Nowość w Lidlu. Kod LB - Jędrzejów. Cena 3,99zł. Alkohol 4,9%. Kupione w Lidlu w Zgorzelcu. Ciekawe, czy w innych Lidlach też jest z Jędrzejowa. Zapach delikatny, jakieś marginalne cytrusy, ale mało znaczący. Barwa ciemne złoto, na zdjęciu wyszedł bursztyn. Piana obfita. Smak, podobnie...
      2025-09-06, 10:56
    • tfur
      Praga Pn., Wileńska 25, White Crow
      tfur
      knajpa jest godnym następcą 'zakładu mięsnego'
      mamy tu 17 (chyba) kranów i smaczną pizzę na miejscu
      klimat pozostał z grubsza ten sam, tyle że inicjatywa ma historię...
      otóż ekipa 'white crow' w całości i z szyldem zaimportowała się z mińska
      skąd musiała się...
      Start
      2025-08-24
      Koniec
      2025-08-24
      Adres
      Wileńska 25
      2025-08-12, 10:02
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...