Witam szanownych kolekcjonerów mam pytanie, jaka może być cena tej butelki razem z etykietą?
Ile to warte?
Collapse
X
-
Nowe nienaklejane sztuki tej etykiety kosztują około 30 groszy. Butelek euro już chyba nie przyjmują żadne sklepy. Jeszcze kilka lat temu dostalbyś za nią w skupie około 35-50 groszy.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Related Topics
Collapse
-
Browar Němý Medvěd został przez nas odwiedzony w sierpniu br (dokładnie 09.08 – więc dosłownie kilka dni po Jacku).
Położony jest on na rynku głównym Starego Miasta, zaraz obok zamku Mělník. Lokalizacja jest super, ponieważ znajdujemy się na wzgórzu nad Łabą, w pobliżu znajduje...-
Channel: Czechy
-
-
System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.
Jest rządowa strona informacyjna:
https://www.gov.pl/web/klimat/system-kaucyjn...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Moja firma w delegacji przyoszczędziła i zamiast normalnego hotelu w centrum, w limicie zmieściły się "apartamenty" na Woli. A po drodze trafił się ten bar - ostatni raz byłem w tej okolicy naście lat temu, jak mieszkałem kilkuset metrów stąd. Wtedy nie było jeszcze Hongkongu…...
-
Channel: Warszawa
-
-
Nowość w Lidlu. Kod LB - Jędrzejów. Cena 3,99zł. Alkohol 4,9%. Kupione w Lidlu w Zgorzelcu. Ciekawe, czy w innych Lidlach też jest z Jędrzejowa. Zapach delikatny, jakieś marginalne cytrusy, ale mało znaczący. Barwa ciemne złoto, na zdjęciu wyszedł bursztyn. Piana obfita. Smak, podobnie...
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
knajpa jest godnym następcą 'zakładu mięsnego'
mamy tu 17 (chyba) kranów i smaczną pizzę na miejscu
klimat pozostał z grubsza ten sam, tyle że inicjatywa ma historię...
otóż ekipa 'white crow' w całości i z szyldem zaimportowała się z mińska
skąd musiała się...-
Channel: Warszawa
2025-08-12, 10:02 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment