Proszę o pomoc gdzie go umieścić.W katalogu Pawła nie ma go ani w Okocimiu, ani we Wrocławiu.Dzięki.
kapsel Piast - Proszę o pomoc w przyporządkowaniu
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Dzień dobry,
poszukuję przedwojennych dokumentów, reklam i akcesoriów (butelki, etykiety, podkładki itd.) związanych z Browarem Jana Götza w Okocimiu oraz jego reprezentacjami, zastępstwami i składami. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Serdecznie pozdrawiam!-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2025-03-02, 15:34 -
-
Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu"
. Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
-
Channel: Belgia
-
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Poszukuję podstawek z browaru w Elblągu. Numeracja wg katalogu ELBEB- 20, 23, 59, 61, 86, 88. Może ma ktoś taki zestaw na zbyciu.
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
- Loading...
- Koniec listy.
Comment