Siemka, Mam taka podkładke z browaru Velvet i chciałbym się dowiedzieć z jakiego kraju pochodzi bo czytałem gdzies ze to Fiński browar potem że czeski ... może ktoś ma tą podkładke i wie co i jak
pozdro
Zbieram podstawki piwne z całego świata -> zainteresowanych zapraszam do kontaktu
Zakładając Benekex2 że nie masz blokady rodzicielskiej na niektóre strony internetowe to mogłeś wejść na adres pokazany na podstawce Londoner'a i zobaczyć że to podstawka z hiszpańskiego klubu położonego niedaleko Barcelony.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Zakładając Benekex2 że nie masz blokady rodzicielskiej na niektóre strony internetowe to mogłeś wejść na adres pokazany na podstawce Londoner'a i zobaczyć że to podstawka z hiszpańskiego klubu położonego niedaleko Barcelony.
Pomino różnicy wieku widze równie dużą różnice w poziomie kultury osobistej. Jak napisałem chciałem to tylko potwierdzić żeby mieć pewność.
Wszystkim, którzy pomogli dzieki bardzo i pozdrawiam
Zbieram podstawki piwne z całego świata -> zainteresowanych zapraszam do kontaktu
Nazwa Staropramen tytule wątku nie oznacza, że piwo warzone jest w Pradze, bo ostrawski browar z tego co wiem cały czas warzy piwo, tylko że na opakowaniach jest napisane, że producentem jest Staropramen na praskim Smichowie. Nonsens...
Žižkův Vrch, to restauracja należąca do sieci (myślę, że można tak napisać) lokali browaru Turnov. Lokal gdzie głównymi klientami są miejscowi, a turysta dociera sporadycznie. W środku jest przyjemnie, sale duże, a na kranach piwa z browaru Turnov.
Czynni codziennie od 11-21/22,...
Týn nad Vltavou to historyczne miasto w Kraju Południowoczeskim, położone po obu brzegach Wełtawy niedaleko ujścia Lužnicy.
Pomimo, że Vltavotýnský pivovar Týn nad Vltavou działa już parę lat, bo od grudnia 2019 roku, jakoś tak nie było okazji go odwiedzić.
Pierwsza pisemna...
Comment