Nie mogłem się powstrzymać

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bombadil13
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.05
    • 2479

Małe sprostowanie cenowe z Festiwalu Piwa w Gdańsku:
    Dwa piwa plus bohater wątku 32zł
    Sześć piw plus bohater wątku w wersji kryształ 90zł
    Poszukuję

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
      Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
      dadek
      Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
      2025-02-10, 00:58
    • bastion
      Słowacja, Handlova, Kremnicka 12, Pivovar Banik.
      bastion
      Miasto Handlova jest jednym z ostatnich reliktów wydobycia węgla kamiennego na Słowacji. Chociaż w sumie to raczej czas przeszły, ponieważ w pobliskiej kopalni trwa już ''sprzątanie''.
      Na każdym kroku można spotkać się z miejscami związanymi z górnictwem. Są też kamienice w jakich...
      2023-01-18, 23:08
    • Latarnik
      RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r
      Latarnik
      Smutne, a jednak:

"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)

Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
      RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia
      ...
      2024-12-19, 20:30
    • photek
      browar Cieszyn - Double IPA i Mastne
      photek
      Witam, jestem tu nowy. Do niedawna mogłem u siebie lokalnie kupić (w Sulejówku, mazowieckie) piwa z browaru Cieszyn, w szczególności Double IPA i - moje przeulubione - Mastne. Teraz już nie ma. Pytania:
      - czy te piwa są w ogóle jeszcze dostępne?
      - jeśli tak to gdzie?
      ...
      2024-11-01, 21:38
    • dadek
      Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
      dadek
      Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
      2024-10-14, 02:47
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...