BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Dorwalem dzis puszkowa wersje Old Chub Nitro z widgetem azotowym.
Smaku piwa nie zmienia, ale konsystencja jest bardziej kremowa, drobniutka piana i duzo mniejsze wysycenie samego piwa.
Bylem ciekaw jak wyglada to ustrojstwo, wiec rozprulem puszke, efekt na zdjeciu
Przeszukujac dzis internet znalazlem super informacje.
Otoz mala siec specjalistycznych piwnych slepow o nazwie Craft Beer Cellar z Massachusetts, zamierza otworzyc swoja filie w stanie Nowy Jork.
Dzieki temu zamiast 350 km w jedna strone, bede mial do niego tylko 65 km, a to oznacza latwy dostep do okolo 800 piw od innych dostawcow niz sa w mojej okolicy
Na razie sa na etapie adaptowania i odnawiania sklepu, w ktorym wczesniej sprzedawano czesci samochodowe.
Jak tylko go otworza, wybiore sie do niego, obfotografuje i pokaze Wam jak wyglada.
Dzis kolega rivendel dostarczyl mi 10 piw z nowymi kapslami, ktore zdobyl dla mnie w trakcie swoich podrozy po Ameryce.
Korzystal ze sciagawki jaka mu przygotowalem, wiec nie bylo trudno, ale to, ze wozil je ze soba ponad miesiac jest godne podziwu!!!
Wielkie dzieki i Twoje zdrowie
Oczywiscie nie zapomnialem o tym, ze z Polski przytargal mi trzy Argusy!
Piwa w lodowce musza cierpliwie poczekac na degustacje, bo kolejka jest spora, wiec na razie tylko zbiorowa fotka:
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2014-08-03, 18:41.
W moim przypadku cieszylby bardziej gdyby byl z lepszego piwa.
Zbierajacy bez wypicia maja w tym wypadku lepiej, bo nie musza sie mordowac z tym cienkuszem
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
W moim przypadku cieszylby bardziej gdyby byl z lepszego piwa.
Zbierajacy bez wypicia maja w tym wypadku lepiej, bo nie musza sie mordowac z tym cienkuszem
Szczesliwym 3,5 tysiecznikiem zostal kapsel z torunskiego Jana Olbrachta, ktoremu przy okazji zalozylem konto na BeerAdvocate, mozecie wiec dodawac mu piwa.
Dzis kolejna porcja zdjec, z nowo odkrytego przeze mnie, choc dzialajacego juz 4 lata sklepu, ktory miesci sie przy 488 2nd Street Pike w Southampton, Pensylwania.
Zaopatrzenie calkiem niezle, obsluga sympatyczna, ale sam sklep raczej niewielki. Z tylu sklepu wydzielona mala czesc barowa z 24 nalewakami i telewizorem.
Lewa strona sklepu to regaly, prawa to chlodziarki, po srodku mniejsze regaly.
Dzis do galerii trafila pierwsza partia kapsli z piw od kolegi rivendela.
Wiekszosc praktycznie nie do zdobycia w tej czesci Stanow, ktora ja penetruje, dlatego maja dla mnie wielka wartosc!
Zdrowie rivendela
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Dzis do galerii trafila pierwsza partia kapsli z piw od kolegi rivendela.
Wiekszosc praktycznie nie do zdobycia w tej czesci Stanow, ktora ja penetruje, dlatego maja dla mnie wielka wartosc!
Zdrowie rivendela
Wzajemnie
Jak Ci smakowało CITRA PALE ALE z ODDS?
Jest wiele sposobów zabijania czasu, ale nikt nie potrafi go wskrzesić
Wsrod drugiej tury kapsli od kolegi rivendela, ktore umiescilem w galerii, znalazl sie moj dwusetny kapsel w tym roku.
Piwo smaczne, opisalem je TUTAJ, a to jubileuszowy kapsel:
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez Latarnik; 2014-09-17, 14:53.
Cześć,
moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
Dzień dobry. Jestem kolekcjonerem kapsli. Zastanawiam się czy nie ma osób chętnych, aby podarować mi kapsle za darmo?, ponieważ jestem dopiero początkującym zbieraczem kapsli....
Witam forumowiczów,
wiem, że mogę na was liczyć z pomocą, dlatego proszę was o pomoc w identyfikacji tych trzech kapsli. W odniesieniu do kapsli 717 oraz 726, jedynie mam miasto oraz kraj pochodzenia, tylko brakuje mi producenta/firmy oraz nazwy (jeśli owa istnieje). Próbowałem szukać tych...
Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku, na której będę dodawał zdjęcia swojej kolekcji, jak również dubli. Strona jest w trakcie przygotowań, jednak z czasem będą pojawiać się na niej kolejne zdjęcia
Comment